Thema overzicht

IcoonInternet
Internet

Mensen ontmoeten, winkelen, informatie vinden, tv kijken… op het internet kan het allemaal. Weet u nog niet zoveel van internet? De basis leest u in Beginnen met internet.

Naar Internet
IcoonEmail
E-mail

Contact houden met bekenden gaat gemakkelijk via de digitale post. Leer wat u kunt met e-mail. Hebt u nog niet zoveel ervaring met e-mail? De eerste stappen leest u in Beginnen met e-mail.

Naar Email
IcoonFoto en Video
Foto & Video

U kunt op de computer alle kanten op met uw foto’s en video’s. We laten het u zien. Weet u nog niet zoveel van de mogelijkheden van digitale fotografie en video’s, de basis leest u in Beginnen met foto en video.

Naar Foto en Video
IcoonWord en Excel
Word & Excel

Brieven schrijven, etiketten maken, een huishoudboekje bijhouden… Leer werken met Word en Excel. Bent u nog niet zo bekend met Word en/of Excel? Wat de mogelijkheden van deze programma’s zijn, leest u in Wat is Word? en Wat is Excel?.

Naar Word en Excel
IcoonWindows
Windows

Windows is het meest gebruikte besturingssysteem. Lees alles over XP, Vista, 7, 8 en hun onderdelen. Bent u nog niet zo bekend met Windows, in het artikel Windows 8/8.1: de basis leest u alles over de basis van het nieuwste Windows-besturingssysteem.

Naar Windows
IcoonOnderhoud
Onderhoud

Is uw pc traag? Krijgt u rare foutmeldingen? Een onderhoudsbeurt doet wonderen. Haal de bezem erbij en ga aan de slag met uw computer opschonen. Weet u nog niet zo veel van onderhoud op de pc? De basis leest u in Beginnen met onderhoud.

Naar Onderhoud
IcoonVeiligheid
Veiligheid

De veiligheid van uw computer hebt u zelf in de hand. Dag virussen, hackers en spyware! Weet u nog niet zoveel van veiligheid op de pc? De basis leest u in Beginnen met veiligheid.

Naar Veiligheid
IcoonPc en Randapparatuur
Pc & Randapparatuur

Uitleg over verschillende computeronderdelen en alle apparaten om en aan de pc. Hoe werken ze en hoe gebruikt u ze? Weet u nog niet zoveel van computers en randapparatuur, lees dan eerst het artikel Wat is een computer?. De Computerkiezer helpt u bij het uitzoeken van een nieuw apparaat.

Naar Pc en Randapparatuur
IcoonApple
Apple

Leer werken met een computer van Apple, en de andere Apple-producten. Bent u nog niet zo bekend met Apple, lees dan eerst het artikel Mac-computers: een introductie.

Naar Apple
IcoonTablet en Smartphone
Tablet & Smartphone

Een tablet is een handzame kleine computer. Een nog kleinere computer, waarmee u ook kunt bellen, dat is een smartphone. Weet u nog niet zoveel van smartphones? Wat een smartphone is leest u in Wat is een smartphone?.

Naar Tablet en Smartphone
SeniorWeb Nieuwsbrief

Nieuwsbrief voorbeeldDe Nieuwsbrief van SeniorWeb is een gratis nieuwsbrief die u eens in de week per e-mail ontvangt. Hij bevat nieuws, artikelen, tips en meer handige informatie.

Ontwikkel uw digitale vaardigheden
Online Cursussen 100x130Ontdek onze Online Cursussen. Kies uit Aan de slag met Windows, Starten met Picasa, Starten met de iPad, Windows 7 en 8: veiligheid en onderhoud.

Naar de Online Cursussen
Advertentie