Fotowedstrijd

Bij de Fotowedstrijd gaat het om de kunst en de kunde van het fotograferen. SeniorWeb-leden kunnen maximaal drie foto's binnen een thema inzenden. Elk kwartaal wordt er een wedstrijd gehouden.

Thema: 'Paarden'

Voorbeeld collage

 

De opdracht voor de maand januari is paarden.

Paarden gefotografeerd in allerlei situaties zoals: werkpaarden, rijpaarden, renpaarden, trekpaarden en wilde paarden. Maar ook paarden in de wei, in een optocht of voor de wagen. Uitgesloten zijn beelden en schilderijen van paarden.

Stuur uw mooiste 3 paardenfoto's in tot en met maandag 23 januari.

 

Wij wensen u veel succes!

 

 

 


De winnende foto - Thema: Paarden Inzender: Dhr. Grim, 's-Heerenhoek
Extra info: Bewerken van het land in het voorjaar (slechten)
winnende foto
Juryrapport: Met deze nostalgische foto heeft dhr. Grim de fotowedstrijd van januari gewonnen.De fotograaf neemt ons mee terug in de tijd, toen paardenkracht noodzakelijk was om het land te bewerken. Na het ploegen wordt het veld geslecht of met de eg bewerkt, zoals deze man doet, die het span aanstuurt. Door het mooie lage standpunt van de camera lijken de enorme belgische trekpaarden nog indrukwekkender . Met hun stampende hoeven werpen ze grond en zand op, zodat je een idee krijgt van de kracht en vaart. Een prachtige foto en een terechte winnaar! Op een mooie tweede plaats eindigde de foto van Mevr. Bos, die een ruiter te paard op het strand instuurde.

Bekijk eerdere thema's en winnaars in het archief
SeniorWeb Nieuwsbrief

Nieuwsbrief voorbeeldDe Nieuwsbrief van SeniorWeb is een gratis nieuwsbrief die u eens in de week per e-mail ontvangt. Hij bevat nieuws, artikelen, tips en meer handige informatie.

Ontwikkel uw digitale vaardigheden
Online Cursussen 100x130Ontdek onze Online Cursussen. Kies uit Aan de slag met Windows, Starten met Picasa, Starten met de iPad, Windows 7 en 8: veiligheid en onderhoud.

Naar de Online Cursussen
Advertentie