Zoeken
Menu Zoek
SeniorWeb 20 jaar!

Doe mee met de SeniorWeb Verhalenwedstrijd

maandag 5 december 2016

Hoe heeft de digitale wereld úw leven verrijkt? 

SeniorWeb bestaat dit jaar twintig jaar. In al die tijd is het digitale leven enorm veranderd, gegroeid én vervlochten geraakt met het dagelijks leven. Veel senioren hebben het gemak en plezier van de computer en internet ontdekt. Juíst voor senioren heeft de digitale wereld grote waarde. Daarom wil SeniorWeb graag weten:

Hoe hebben de computer en internet úw leven de afgelopen twintig jaar verrijkt? Vertel ons uw mooiste, ontroerendste, grappigste of bijzonderste verhaal, en maak kans op een Kobo Aura H2O e-reader met hoes (totale waarde € 220!) 

Hoe doet u mee?

 • Stuur vóór 31 maart 2017 uw verhaal per e-mail naar verhalenwedstrijd@seniorweb.nl. Beschrijf in 150 tot maximaal 300 woorden wat de digitale wereld voor uw leven heeft betekend. Maak er een mooi, persoonlijk verhaal van. Denk aan ontroerende anekdotes, grappige voorvallen en onvergetelijke momenten.

 • Na de inzenddatum van 31 maart 2017 buigt een jury van vier personen bestaande uit SeniorWeb-Ledenraadsleden zich over de inzendingen. Zij selecteren de vijf beste verhalen. Hierop kunnen leden, niet-leden en Ambassadeurs (vrijwilligers) van SeniorWeb stemmen op de website van SeniorWeb in juni. Van de vijf beste verhalen wordt tevens een video gemaakt, die op de stem-pagina wordt getoond.

 • De jury selecteert tevens tien verhalen voor bijzondere vermelding. Op deze verhalen kan niet worden gestemd. Deze tien verhalen dingen niet mee naar de prijzen.

 • De winnaar van het beste verhaal wordt in juli 2017 bekendgemaakt. Hij of zij wint een Kobo Aura H2O e-reader met beschermhoes!

Belangrijk: lees voor deelname aan de SeniorWeb Verhalenwedstrijd de actievoorwaarden.

Wie kunnen er meedoen?

 • Leden van SeniorWeb
 • Ambassadeurs (vrijwilligers) van SeniorWeb
 • Niet-leden
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.  

Hoe werkt het? 
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:  

 • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
 • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
 • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.

De koppeling verbreken 
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken: 

 • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
 • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van  Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
 • Google+: Als u op de Google+-knop hebt geklikt, wordt deze rood. Klik nogmaals op de knop om de koppeling te verbreken. 
WIlt u op de hoogte blijven over alles rondom 20 jaar SeniorWeb?