Menu Zoek
SeniorWeb 20 jaar!

De SeniorWeb Verhalenwedstrijd

maandag 5 december 2016

Informatie over de SeniorWeb Verhalenwedstrijd

SeniorWeb bestaat dit jaar twintig jaar. In het kader van ons jubileum loven wij een prijsvraag uit in de vorm van een verhalenwedstrijd, die in juli 2017 eindigt. Inmiddels is de inzendtermijn voor deze wedstrijd gesloten. In april buigt een jury van vier personen bestaande uit SeniorWeb-Ledenraadsleden zich over de inzendingen. Zij selecteren de vijf beste verhalen. Hierop kunnen leden, niet-leden en Ambassadeurs (vrijwilligers) van SeniorWeb stemmen op de website van SeniorWeb in juni.

De jury selecteert tevens tien verhalen voor bijzondere vermelding. Op deze verhalen kan niet worden gestemd. Deze tien verhalen dingen niet mee naar de prijzen.

De winnaar van het beste verhaal wordt in juli 2017 bekendgemaakt. Hij of zij wint een Kobo Aura H2O e-reader met beschermhoes!

Lees ook de actievoorwaarden van de SeniorWeb Verhalenwedstrijd.

Wie konden er meedoen aan de SeniorWeb Verhalenwedstrijd?

  • Leden van SeniorWeb
  • Ambassadeurs (vrijwilligers) van SeniorWeb
  • Niet-leden
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.  

Hoe werkt het? 
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:  

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.

De koppeling verbreken 
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken: 

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van  Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
  • Google+: Als u op de Google+-knop hebt geklikt, wordt deze rood. Klik nogmaals op de knop om de koppeling te verbreken. 
WIlt u op de hoogte blijven over alles rondom 20 jaar SeniorWeb?