Contact

Hebt u een vraag of een opmerking over deze quiz? Lees hieronder de antwoorden op veelgestelde vragen over de Account-quiz of bekijk de actievoorwaarden. Staat uw vraag er niet bij? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier. We helpen u zo spoedig mogelijk.


Ik weet niet hoe ik een vraag moet beantwoorden, wat moet ik doen?
Bij elke vraag staat onder of naast de Vorige- en Volgende-knop, een knop met de tekst 'Hulp bij deze vraag'. Als u hierop klikt of tikt, opent er een venster waarin staat hoe u de vraag kunt beantwoorden.


Tot wanneer maak ik kans op een prijs?
U maakte van 1 tot en met 31 oktober 2022 met uw deelname kans op een van de gecommuniceerde prijzen. Bovendien ontvangt u na deelname de Account-toptips.


Moet ik lid zijn van SeniorWeb om mee te doen aan de quiz?
Nee. Iedereen kan meedoen aan de Account-quiz. Of u nu lid bent of niet, iedereen ontvangt na deelname aan de quiz ook de Account-toptips.


Hoe weet ik of ik gewonnen heb?
De prijswinnaars worden in november 2022 geselecteerd en per e-mail geïnformeerd. Als alle prijzen zijn uitgereikt, communiceert SeniorWeb de namen van de winnaars in een nieuwsbericht op zijn website. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.


Om kans te maken op een prijs moet ik mijn gegevens achterlaten. Hoe gaat SeniorWeb hiermee om?
Uw gegevens worden gebruikt om uw deelname te registreren. Op basis daarvan worden de prijswinnaars getrokken (alleen van toepassing tijdens de periode dat prijzen worden verloot). Tevens ontvangt u de Cloudtoptips en kunt u zich aanmelden voor de gratis SeniorWeb Nieuwsbrief, die wekelijks verschijnt. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Lees ook ons privacy- en cookiebeleid voor meer informatie over hoe SeniorWeb met uw gegevens omgaat.


Wat gebeurt er als ik de quiz op Facebook deel?
Als u op de 'Delen'-knop na afloop van de quiz klikt, deelt u de quiz op uw Facebook-tijdlijn. Hiermee kunt u anderen aanraden ook de quiz te doen.


Mijn vraag staat er niet bij.
We helpen u graag met uw vraag. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel 030 - 276 99 65.


Aanhef  Dhr.  Mevr.
Voorletters
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mailadres
Uw reactie

Velden met een zijn verplicht

De ingevulde gegevens worden niet opgeslagen