Menu Zoek

Be!eef, de vernieuwde 50PlusBeurs!

- Advertorial -

Be!eef header

Be!eef de vernieuwde 50PlusBeurs met ons mee!
Ticket via SeniorWeb slechts € 10,- i.p.v. € 22,50 bij bestelling vóór 12 juli!

Be!eef, de vernieuwde 50PlusBeurs, is van 10 tot en met 14 september 2024 in Jaarbeurs Utrecht, open van 10.00 - 17.00 uur. De grootste 50PlusBeurs van Europa viert dit jaar haar 30-jarig jubileum en verandert daarom haar naam in Be!eef. Be!eef biedt een unieke ervaring vol entertainment, gezelligheid en inspiratie, waar het motto ‘Later is nu’ centraal staat. In deze nieuwe opzet ontdek je thema paviljoens zoals ‘Culinair plein’, ‘Woontoekomst’, ‘Vitaliteitsplein’, ‘Geld & Recht’, ‘Reisarena’, ‘Creatief Atelier’ en ‘Tech-hub’.

Leer, inspireer, ontwikkel en ontdek bij de verschillende podia en doe mee met interactieve en creatieve workshops, informatieve lezingen en indrukwekkende presentaties. Be!eef LIVE, het kunst- en cultuurpodium, informeert en inspireert met optredens en ervaringen die ervoor zorgen dat je nog vaak aan deze dag zult terugdenken. Op dit podium treden bekende namen op als Edsilia Rombley, Noraly Beyer, Charles Groenhuijsen en Karin Bloemen.

Be!eef is de evolutie van de traditionele 50PlusBeurs, een levendige viering voor diegenen die jong van geest zijn en geloven dat ‘later’ nu is.

Kom langs bij SeniorWeb op het event
Natuurlijk vindt u SeniorWeb ook dit jaar weer terug op het grootste en gezelligste event van Nederland. Als lid van SeniorWeb kunt u een presentje ophalen bij de stand op vertoon van uw ledenpas. Bent u met familie of vrienden? Voor iedereen die tijdens de beurs lid wordt van SeniorWeb is er een speciale aanbieding! Hebt u een computervraag of wilt u meer informatie over SeniorWeb? Stel uw vraag gerust aan één van de SeniorWeb-vrijwilligers. Ook kunt u bij de stand onze cursussen en computerboeken inkijken en eventueel direct kopen. De cursussen en boeken zijn geschreven volgens de stap-voor-stapmethode en zijn voorzien van duidelijke schermafbeeldingen. Geschikt voor iedereen die meer wil leren over de digitale wereld.

Speciaal aanbod voor SeniorWeb-leden
Kaarten Be!eef € 10,- i.p.v. €22,50.
Bestel vóór 12 juli 2024, daarna is de ticketprijs € 15,-.
Bestel uw tickets via www.beleefevent.nl met actiecode: SW30BELEEF

Be!eef
10 t/m 14 september 2024
Jaarbeurs Utrecht
Open van 10.00 – 17.00 uur
www.beleefevent.nl