Menu Zoek

CEWE FOTOBOEK op echt fotopapier

- Advertorial -

Layflat_CEWE_logo

Een mooi fotoboek maken start met het juiste papier. Bij CEWE hebt u de keuze uit maar liefst vijf verschillende soorten papier, waaronder echt fotopapier. 

Fotopapier
Voor uw CEWE FOTOBOEK kunt u kiezen tussen drie soorten digitaal drukpapier en drie soorten fotopapier. Welke u kiest bepaalt niet enkel de uitstraling van uw pagina’s, maar ook de binding.

Een boek op fotopapier heeft een Leporello-binding, wat betekent dat de pagina’s over het midden doorlopen, zonder vouw. De pagina’s zijn echte fotoafdrukken die niet geprint worden, maar chemisch ontwikkeld zoals echte foto’s. De kwaliteit is daardoor onovertroffen.

Fotoalbum_CEWE

Platliggend
Een CEWE FOTOBOEK op fotopapier ligt vlak open, zonder vouw in het midden. De twee bladzijden zijn één grote afdruk, waardoor uw foto zonder onderbreking of beeldverlies doorloopt. Ideaal voor panoramafoto's.

Niet geprint, maar belicht
Als u kiest voor fotopapier worden uw foto’s niet geprint. Zoals een echte fotoafdruk worden de bladzijden chemisch ontwikkeld. Daardoor zijn uw beelden veel scherper en de kleuren levensecht. U hebt geen last van puntjes of rasters zoals bij een geprint beeld.

Mooie stevige pagina’s
Elke pagina bestaat uit twee tegen elkaar gekleefde fotoafdrukken. Daardoor krijgt u prachtige stevige pagina’s - van 328 g/m2 - die fantastisch aanvoelen en uw boek een premium uitstraling geven.

Kies uit drie soorten fotopapier

  • Mat fotopapier: dit geeft uw foto’s een zijdeglans uitstraling. Daardoor hebt u geen last van reflecties en zijn uw pagina’s minder gevoelig voor vingerafdrukken.
  • Glanzend fotopapier: kies voor de grootste glans, die de kleuren en scherpte van uw foto’s nog meer in de verf zet. Dé favoriet van professionele fotografen.
  • Premium mat fotopapier: diepe kleuren en een hoog contrast creëren een indrukwekkend diepte-effect. De matte afwerking voorkomt reflecties en beschermt uw foto's tegen vingerafdrukken.

Maak uw eigen CEWE FOTOBOEK op fotopapier
Met onze gratis fotosoftware maakt u eenvoudig de mooiste fotoboeken. Voeg uw favoriete foto’s en gepersonaliseerde teksten toe en maak in een handomdraai een tastbare herinnering. SeniorWeb-leden kunnen het CEWE FOTOBOEK op fotopapier met 20% korting bestellen via www.cewe.nl. Meer informatie over het voordeel voor SeniorWeb-leden vindt u hier.