Zoeken
Menu Zoek

Vraagt u zichzelf ook wel eens af of u teveel betaalt voor uw energie?

- Advertorial - 

Consumind_april

90% van de Nederlandse huishoudens betaalt te veel voor gas en stroom in hun woning. Dit is gemiddeld € 189,- per jaar! De kans is groot dat u ook tot deze groep behoort. Zonde, want met dit geld kunt u bijvoorbeeld een dagje naar een pretpark met de kleinkinderen, samen met uw partner uiteten of een weekendje weg naar die golfbaan waar u zo graag naar toe wilt.  

Consumind helpt u daarom bij het besparen op de energiekosten. Ondanks dat de lente in volle gang is, is het goed om te kijken naar uw huidige energiecontract. De energietarieven zijn de afgelopen periode gestegen en zullen dit in de rest van 2017 ook nog blijven doen. Daarom kunt u nu een voordelig contract afsluiten, zodat u in de aankomende jaren profiteert van de nu nog geldende lage tarieven. Het enige wat u hoeft te doen is u aan te melden, klik hier

Hoe gaat dit in zijn werk?

Het huidige contract wordt door één van onze financiële assistenten vergeleken met de tarieven van meer dan 32 energieleveranciers. Kunt u besparen, dan regelen wij de overstap geheel kosteloos voor u. Mochten uw huidige tarieven voordeliger zijn dan de tarieven die nu gelden? Dan heeft u een voordelig contract en laten we alles bij het oude. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt aan uw gas en stroom. Inmiddels hebben wij al meer dan 750.000 huishoudens mogen helpen bij het verlagen van de vaste lasten met een gemiddelde besparing van € 189,- per jaar!

Wilt u nou ook zeker weten dat u niet teveel betaalt voor uw energie? Meld u dan aan via Consumind.nl. Wij helpen u graag.