Zoeken
Menu Zoek

Uw tijdschrift digitaal lezen? Heel gewoon tegenwoordig!

- Advertorial - 

Elsevier_oktober

Lezen doen we van jongs af aan van papier. We weten niet beter dan dat papier de drager is van het geschreven woord. Maar sinds we in het digitale tijdperk zijn beland, weten we wel beter. Lezen kan ook anders. Boeken, kranten, week- en maandbladen worden al geruime tijd digitaal uitgegeven. Het aantal digitale publicaties groeit gestaag en gaat gepaard met een groeiend publiek. En daar is een reden voor: digitaal lezen biedt namelijk vele voordelen ten opzichte van papier.         

Digitaal lezen, gemakkelijk en voordelig
Een van de voordelen van digitaal lezen is dat u zelf het lettertype en de grootte op het beeldscherm kunt aanpassen. Grotere letters lezen een stuk prettiger. Ook zijn digitale uitgaven vaak goedkoper dan papieren uitgaven en dat scheelt behoorlijk in uw portemonnee. En gaat u op reis, dan hoeft u niet meer langs de kiosk om te kiezen welk tijdschrift u mee wilt nemen. Bladen leest u net zo gemakkelijk op uw telefoon of tablet, waar u ook bent.

Uitproberen? Lees het grootste opinieblad digitaal
Vindt u het belangrijk te weten wat er in de wereld gebeurt? Wilt u niet alleen het laatste nieuws lezen, maar wilt u het nieuws ook tegen het licht houden met achtergronden, opinies en discussies? Als digitaal abonnee van Elsevier Weekblad hebt u deze mogelijkheid. U leest de volledige edities van het weekblad op www.elsevierweekblad.nl en via de app. U navigeert eenvoudig door de diverse rubrieken, selecteert artikelen die u interessant vindt en kunt deze delen via sociale media. Ook leest u via de digitale kanalen van Elsevier Weekblad dagelijks het commentaar en de achtergrondverhalen van de redactie bij het nieuws. Verrijkt met beeld en video.

Vooruit, nog twee interessante voordelen
Als digitaal abonnee van Elsevier Weekblad kunt u ‘digital-only’ artikelen lezen. Dat betekent dat deze alleen voor u zijn gemaakt en niet in de papieren versie van het blad worden opgenomen. En wilt u reageren op een artikel? Als digitaal abonnee kan dat! Praat mee, en laat uw opinie horen. 

Online Elsevier Weekblad lezen? Vanaf € 4,- per maand
Lees Elsevier Weekblad digitaal en profiteer van alle voordelen. Ervaar het gemak en probeer het meest gelezen opinieblad nu 3 maanden voor maar € 4,- per maand. Ik wil meer informatie.