SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Eerste hulp bij besparen op uw energierekening

- Advertorial -

Gaslicht.com_750x225

Weet u nog wanneer u uw huidige energiecontract hebt afgesloten? Vermoedelijk is dat al jaren geleden. Inmiddels telt Nederland meer dan 50 energieleveranciers. Maar wat betekent dit voor de consument? Dagelijks wordt de klantenservice van Gaslicht.com overspoeld met vragen over de energierekening en de mogelijkheden rondom overstappen en besparen. Wij helpen u graag op weg!

Energiemarkt inzichtelijk maken

Sinds 2004 is de energiemarkt volledig geliberaliseerd; u beslist zelf met welke energieleverancier u een contract wilt aangaan. Met tientallen aanbieders is het niet eenvoudig te bepalen voor wie u moet kiezen. Toch? Gaslicht.com heeft een energievergelijker samengesteld waardoor u in één oogopslag inzicht krijgt in de beste deal voor u. Het inzichtelijk maken van de energiemarkt is sinds 2003 ons doel en dat is het vandaag de dag nog steeds.

Waarom energie vergelijken?

Door voortdurende veranderingen is de kans groot dat uw huidige energiecontract niet langer voordelig is. Jaarlijks kunnen tarieven voor energie en gas wijzigen, evenals de belastingen en netwerkkosten. Bovendien wil elke energieleverancier graag nieuwe klanten verwelkomen. Op Gaslicht.com staan alle leveranciers bij elkaar. Ze moeten concurreren om u over de streep te trekken. Dat doen ze door extra scherpe tarieven en vaak een hoge welkomstpremie aan te bieden. Wij raden consumenten aan om hun energiecontract elk jaar te vergelijken met de huidige aanbiedingen in onze vergelijker. U beslist vervolgens helemaal zelf of u een nieuw contract afsluit.

Bespaar honderden euro’s

Veel huishoudens hebben een energiecontract voor onbepaalde tijd op basis van variabele tarieven. Echter, veel voordeliger zijn energiecontracten voor een jaar met vaste tarieven. Misschien denkt u 'Ik zit toch wel goed?', of 'Ik heb geen zin in gedoe'. Toch kunt u op dit moment ruim € 380,- per jaar besparen door over te stappen naar een andere energieleverancier. U blijft gewoon aangesloten en houdt altijd stroom en gas. Overstappen is slechts een administratieve verandering.

Gratis overstapservice

Wij begrijpen dat sommige mensen nog een drempel ervaren om over te stappen naar een andere energieleverancier. Uit onderzoek van de ACM blijkt dat 87% van de mensen die dit wél doen tevreden tot zelfs zeer tevreden zijn over de switch. En tienduizenden consumenten beoordelen Gaslicht.com met een 9,4. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide service en gratis dienstverlening. U kunt ons 7 dagen per week bereiken, via mail, WhatsApp en telefoon. Wij zitten voor u klaar! Ga naar Gaslicht.com of bel ons op: 0342 - 411 350.