Menu Zoek

IkWoonLeefZorg: Alles over langer zelfstandig wonen

- Advertorial -

IkWoonLeefZorg

Alle informatie over langer zelfstandig wonen en mantelzorg handig bij elkaar.

Denkt u weleens na over hoe u in de toekomst wilt wonen? Wilt u bijvoorbeeld verhuizen? Of blijft u liever in uw vertrouwde omgeving wonen? Als u zorg nodig hebt, waar regelt u dat dan? En zijn er vergoedingen waar u recht op hebt? Begrijpelijke vragen. De zorg verandert, de wens om langer zelfstandig te wonen is groot. Bij veel ouderen en hun mantelzorgers is er onduidelijkheid over nieuwe wetgeving, langer zelfstandig blijven wonen en zelf zorg inkopen.

De Rabobank en Interpolis willen mantelzorgers en ouderen ontzorgen en hebben daarom samen het platform IkWoonLeefZorg ontwikkeld. Op dit platform vindt u veel informatie, nuttige links en slimme oplossingen om langer zelfstandig te wonen. Artikelen over aanpassingen die uw woning veiliger en comfortabeler maken, over financiële zaken en handige tips voor sociale activiteiten. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt.

IkWoonLeefZorg is niet alleen een handige kennisbron voor ouderen, maar ook voor de 4 miljoen mantelzorgers in Nederland. Vaak combineren zij hun werk, gezin en eigen leven met het zorgen voor een naaste. Ook voor hen is het fijn om één omgeving te hebben waar alle informatie gebundeld is. Het platform wijst ook mantelzorgers de weg.

Ontvang nu gratis het e-magazine Fijn Wonen
Meld u nu aan voor de gratis nieuwsbrief van IkWoonLeefZorg. Dan houden we u twee tot drie keer per maand op de hoogte. U ontvangt bovendien gratis het e-magazine Fijn Wonen. Vol inspirerende verhalen, handige tips en slimme oplossingen die helpen om vandaag en morgen fijn te blijven wonen.

IkWoonLeefZorgE-magazine

IkWoonLeefZorg.nl

  • Informatie over langer zelfstandig wonen handig bij elkaar.
  • Antwoord op uw vragen over wonen en zorg, financiën en zelfstandig wonen.
  • Tips om fit en actief te blijven.
  • Slimme oplossingen om uw woning toekomstklaar te maken.

Lees meer over langer zelfstandig wonen op IkWoonLeefZorg.nl.
Meld u direct aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis het e-magazine Fijn Wonen.