Menu Zoek

Senior Service

- Advertorial -

SeniorServiceadvertorial

Senior Service - Vergroot het levensgeluk van senioren en ondersteunt mantelzorgers sinds 1995

Senior Service biedt een vaste thuishulp die uw naaste ondersteunt in het dagelijks leven. Dat is tegenwoordig heel gewoon! Wij komen graag langs voor een kort bezoek, maar kunnen ook blijven slapen of zelfs 24 uur blijven. Ontdek hieronder hoe onze thuishulp u van dienst kan zijn.

Prettig thuis blijven wonen
Samen boodschappen doen, koken of een potje schaken? Als mantelzorger hebt u hier niet altijd tijd voor, of u zou het zelf graag vaker willen doen. Wij bieden ondersteuning bij de dagelijkse activiteiten. Niet alleen een helpende hand in en om het huis, maar ook voor meer gemak en gezelligheid. Graag maken we een gewone dag bijzonder, want samen is leuker dan alleen! Omdat er een vaste thuishulp aan uw naaste wordt gekoppeld, is het makkelijker een vertrouwensband op te bouwen. Ook voor licht huishoudelijk werk, kleine klusjes in huis en persoonlijke verzorging kunt u bij ons terecht.

Behoud een betrokken leven
Eenzaamheid komt veel voor onder senioren. Misschien is uw naaste minder mobiel geworden, bent u als mantelzorger ook druk met uw eigen leven, en komen contacten te overlijden. Persoonlijke aandacht en extra gezelligheid in huis kunnen het leven leuker maken. Mist uw naaste zijn of haar favoriete plekken in de buurt? Of het uitoefenen van een hobby? Met een thuishulp is er weer ruimte om een hobby op te pakken en kan uw naaste samen met een thuishulp op pad om een favoriete plek te bezoeken. Zo blijft hij of zij sociaal betrokken en laten we zien dat gelukkig thuis wonen wél mogelijk is.

Vervoer van en naar huis
Heeft uw naaste een afspraak in het ziekenhuis en bent u als mantelzorger niet beschikbaar? De thuishulp van Senior Service gaat graag mee naar de afspraak en zorgt voor een verslag van het gesprek. Deze wordt met u gedeeld. Vervolgens gaan ze samen naar huis en wordt er nog even nagepraat onder het genot van een kop thee of koffie. Ook voor leuke uitstapjes buiten de deur staan we voor uw naaste klaar.

Ultiem gemak met ons zorgteam
Met ons zorgteam heeft uw naaste dag en nacht ondersteuning in huis, zodat u compleet ontlast wordt. Wij weten als geen ander hoe belangrijk vertrouwen is. Ons team zorgt voor persoonlijke aandacht en gezelschap, als aanvulling op medische thuiszorg. Ook doen wij licht huishoudelijk werk als vervanging van de mantelzorger. Als uw naaste wacht op een verblijf in een zorginstelling, net uit het ziekenhuis ontslagen is of (beginnende) dementie heeft, dan is 24-uurszorg uitermate geschikt.

Leer ons nog beter kennen via onze brochure

Senior Service is in heel het land actief. Het maakt dus niet uit waar uw naaste in Nederland woont: 'nee' is voor ons geen optie. Elke regio heeft een eigen contactpersoon, zodat wij altijd goed bereikbaar zijn: zelfs ‘s avonds en in het weekend. Onze klanten geven aan dat ze blij zijn met onze diensten. Zo schrijft Jennie uit Nieuwerkerk aan den IJssel: 'De hulp die ik ontvangen heb ik als heel prettig, kundig ervaren.' Meer ervaringen leest u hier.

Ook helpen we met financiële regelingen, zoals het persoonsgebonden budget, vergoeding vanuit de zorgverzekering of eventuele aftrekbaarheid van de belasting.