Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Willemsen de Koning zoekt chauffeurs

- Advertorial -

Willemsen de Koning

Dagelijks vervoert Willemsen de Koning duizenden kinderen door heel Nederland van en naar hun school. Zij wonen óf niet op loop- of fietsafstand óf openbaar vervoer is voor hen geen optie. Daarom is leerlingenvervoer in het leven geroepen. Vervoer van en naar regulier of speciaal onderwijs waar de kinderen zich op hun gemak voelen, en zich optimaal kunnen ontplooien.

Leerlingenvervoer ligt ons nauw aan het hart
‘Vervoert met zorg’ uit zich zonder meer in deze vorm van dienstverlening. Dit type vervoer vraagt om speciale vaardigheden van ons als bedrijf en onze medewerkers. Zo dient elke collega op de weg naast de verplichte chauffeurspas aanvullende, op de doelgroep gerichte, opleidingen te volgen en brede kennis over de doelgroep te ontwikkelen. Een verantwoordelijke baan, want per slot van rekening geven ouders en verzorgers wel hun meest kostbare bezit aan ons mee. Dat vraagt om het opbouwen van een vertrouwensband. Wij stellen alles in dienst om een loyale band tussen alle partijen te creëren. In het bijzonder de band tussen de chauffeurs, ouders en kinderen. Het fundament voor deze band begint bij het aanbieden van comfortabel en veilig vervoer, waarbij stiptheid een essentiële rol speelt. Wij bieden graag informeel geklede, vaste chauffeurs op vaste routes, meestal een vaste zitplaats en een ongedwongen ambiance. Een aangename sfeer die warm en veilig aanvoelt.

Wilt u uw bijdrage leveren de kinderen comfortabel en veilig te vervoeren?
Willemsen de Koning is op zoek naar u. Door heel het land zijn parttime functies voor gemiddeld 15 tot 20 uur per week gedurende het schooljaar. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 7:00 en 9:00 uur en 14:30 en 16:30 uur, afhankelijk van de route en schooltijden. In de schoolvakanties bent u vrij! Solliciteren kan op de volgende manieren:

Hebt u geen chauffeurspas?
Geen probleem: wij betalen de opleiding t.w.v. €1.200,-*

Binnenkort start de opleiding weer. Voor meer informatie over ‘chauffeur zijn’ en de opleidingen kunt u kijken op werkenbijwdk.nl.

Hebt u wel een chauffeurspas?
Dan ontvangt u een bonus van € 250,-!*

Nieuwsgierig geworden naar wie we zijn en wat we doen? Kijk op www.wdkgroep.nl

* kijk voor de voorwaarden op www.wdkgroep.nl/vacatures/voorwaarden