Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

De bankjes van de SeniorWeb Bankjes-challenge

Inmiddels is de bankjes-challenge afgelopen, uiteraard kunt u nog wel op zoek naar de bankjes van de challenge. Deze zijn per week terug te vinden op deze pagina. Daarnaast vindt u op deze pagina nog wat handige tips en hulplijnen voor het zoeken van de coördinaten en tips voor onderweg!

Slim op pad

Wilt u meer weten over het gebruik van uw smartphone als u onderweg bent? Lees onze tips

Coördinaten bankjes-challenge

Elke week ontvangt u van ons de coördinaten van de Bankjes-challenge per mail en plaatsen wij de coördinaten op onze website:

GPS-coördinaten opzoeken

Benieuwd naar de gps-coördinaten van een bepaalde plek? Of wilt u naar een specifiek gps-coördinaat navigeren? Ga aan de slag en vindt alle bankjes uit uw provincie!

Slim op pad met uw smartphone

Neemt u uw smartphone al vaak mee als u op pad gaat? En gebruikt u de smartphone dan ook als navigatiesysteem? Maakt u zelf routes en zoekt u wel eens op welke plant u tegenkomt? Wij geven u allemaal tips om ook slim op pad te gaan met uw smartphone.

Hoe SeniorWeb u kan helpen!

voor leden

PCHulp per Telefoon

Onze vrijwilligers helpen u op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 en 13.00 en 16.00 uur telefonisch op weg bij digitale problemen.

voor leden

PCHulp via Internet

Stel uw vraag kosteloos via internet aan één van onze PCHulp-vrijwilligers. U krijgt binnen enkele werkdagen een antwoord per e-mail.

voor leden

Online cursussen

Volg in uw eigen tempo, wanneer het u uitkomt één van onze online cursussen. Opgedeeld in diverse lessen, met duidelijke uitleg en de mogelijkheid om vragen te stellen.