Menu Zoek

De SeniorWeb Vakantie-challenge

Wat mogen mensen echt niet missen als ze uw omgeving komen verkennen? Doe mee met de SeniorWeb Vakantie-challenge en laat het zien! Stuur ons uw foto met een toelichting waarom men deze locatie of beleving niet mag missen. Van de leukste inzendingen maken we een mooi, online overzicht die alle deelnemers, die zich hebben aangemeld, na afloop ontvangen. Onder de leukste inzendingen verloten we drie digitale cadeaubonnen van Albelli ter waarde van € 25,-, € 50,- of € 100,-. Hieronder leest u meer informatie over de Vakantie-challenge, ziet u een aantal voorbeelden en kunt u zich aanmelden. Als u zich hebt aangemeld ontvangt u van ons praktische fotografietips om (nog) mooiere foto's te maken.

Meer over vakantie

Wilt u meer weten over de digitale mogelijkheden in vakantietijd? Bekijk onze tips

Hoe u mee kunt doen

Om mee te doen met de Vakantie-challenge meld u zich aan via het formulier hiernaast en stuurt uiterlijk 31 maart 2022, uw inzending in naar vakantie@seniorweb.nl


De inzending bestaat uit:

  • een zelfgemaakte foto passend binnen het thema, opgeslagen als jpeg/jpg- of png-bestand. Het formaat van de foto is minimaal 500 x 500 pixels. De foto hoeft niet vierkant te zijn, maar de zijdes moeten elk minimaal 500 pixels zijn.
  • een zelfgeschreven, begeleidende tekst van maximaal 100 woorden (ongeveer 10 regels).

Daarnaast zijn onder andere de volgende voorwaarden van toepassing:

  • Elke deelnemer mag maximaal drie foto's insturen.
  • Door inzending geeft de deelnemer toestemming aan SeniorWeb om de foto met begeleidende tekst (eventueel herschreven) op de website www.seniorweb.nl en in andere SeniorWeb-publicaties te plaatsen, zoals in Enter en op sociale media. SeniorWeb zal deze foto's niet aan derden overdragen.
  • De jury bepaalt welke inzendingen verzameld worden in de speciale online uitgave en wat de meest bijzondere inzendingen zijn. Uit deze inzendingen zullen drie winnaars getrokken worden. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
  • De deelnemers ontvangen het online overzicht van de inzendingen alleen als zij zich hebben aangemeld via het aanmeldformulier.


Ja ik meld me aan voor de Vakantie-challenge

Na aanmelding ontvangt u van ons fotografietips om (nog) betere foto's te maken.

  • Ik wil graag op de hoogte blijven:

Velden met een zijn verplicht.

Voorbeeld 1 - Kasteel de Haar

Vlakbij de gezellige drukte van de stad Utrecht ligt het pittoreske dorpje Haarzuilens. Wat niet iedereen weet is dat in Haarzuilens het grootste en meest luxe kasteel van Nederland staat. Dit kasteel is echt een bezoekje waard met zijn torens, grachten, poorten en ophaalbruggen. En als afsluiting een wandeling door de prachtige kasteeltuinen.

Voorbeeld 2 - Kanoën op de Gracht

Een van de leukste manier Utrecht te ontdekken is vanaf het water. Na 50 jaar is de singel vanaf 12 september 2020 weer officieel helemaal open en kan je weer een heel rondje varen om de stad. Maar ook de oude resten van kasteel Vredenburg bekijken onder Hoog Catharijne. Peddel in een kano door de prachtige grachten langs de gezellige terrasjes , de werfkelders en de vele parken. Voor wie Utrecht vanuit een ander perspectief wil bekijken, kan dat natuurlijk ook wandelend of in een bootje doen…

Voorbeeld 3 - De Oudegracht en de Dom

De Twijnstraat is een van de oudste winkelstraten van Utrecht. Je vindt er speciaalzaken, leuke boetiekjes en heerlijke restaurants. Wandel vanaf de Twijnstraat naar de Domtoren en haal lekkere kaas bij Kazerij Stalenhoef, een lekker taartje bij Keek, een wijntje bij wijnbar Talud 9 of een soepje bij Soep-er. Je kunt afsluiten met het beklimmen van de Dom voor een mooi uitzicht over de stad. Op dit moment is de Dom ingepakt vanwege restauratie werkzaamheden, een voordeel is dat je nu ook met de lift omhoog kunt. Ook in het donker is een wandeling over de Oudegracht de moeite waard.