Menu Zoek

Clubs gestopt

De pagina waar u naar op zoek bent bestaat helaas niet meer. De SeniorWeb Clubs zijn vanaf 1 januari 2023 gesloten. Maar SeniorWeb helpt u graag op een andere manier met uw digitale vragen met tips en stap-voor-stapuitleg.

Met SeniorWeb hebt u altijd computerhulp binnen handbereik.

Bekijk ons lidmaatschapsaanbod en meld u aan! Word lid van SeniorWeb

SeniorWeb staat voor u klaar!

Tips & uitleg

In onze tips en artikelen vindt u stap-voor-stapuitleg over diverse onderwerpen. Over Windows, de Mac, smartphones en tablets, e-mail, internet en nog veel meer.

PCHulp

Bij PCHulp helpen onze vrijwilligers leden op weg bij digitale problemen. Of het nu om uw Windows-pc, tablet, Mac of smartphone gaat. U ontvangt hulp via internet, per telefoon of zelfs aan huis.

SeniorWeb Leslocaties

Op 450 locaties in Nederland kunt u terecht voor een inloopspreekuur, cursus of workshop over diverse digitale onderwerpen. Vind een locatie bij u in de buurt.

Ontdek de voordelen van SeniorWeb

SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden, 500 cursuslocaties en 2.800 vrijwilligers. We zijn sinds 1996 actief met als doel de digitale wereld begrijpelijk te maken, zodat iedereen het gemak en het plezier van computer en internet kan ervaren. SeniorWeb-leden profiteren van:

  • Ongelimiteerd vragen stellen via de pc, telefoon of aan huis
  • 4 x per jaar exclusieve artikelen via computertijdschrift Enter
  • Wekelijks informatieve nieuwsbrieven
  • Cursussen over populaire onderwerpen (online en klassikaal)
  • Voordelige computerboeken en accessoires
  • Deskundige controle van verdachte mails

Word nu lid en betaal in 2024 maar € 38,-. Ook ontvangt u een computerboek cadeau! Het lidmaatschap geldt tot wederopzegging.

Meer informatie

Meld u aan voor de gratis SeniorWeb Nieuwsbrief

Blijft u graag op de hoogte van het digitale nieuws en de laatste tips? Meld u aan voor de wekelijkse SeniorWeb Nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is gratis voor zowel leden als niet-leden.

  • Ik wil graag op de hoogte blijven:

Velden met een zijn verplicht.