Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
Niet in gebruik zijnde app's.
Geplaatst op 30 november 2015 om 15:08 door Dijon

Op mijn Samsung S4 VE staan standaard héél veel Samsung-app's en Android-app's waarvan ik er ook héél veel niet gebruik. En ik zal de enige niet zijn (veronderstel ik). Maar welke app's zou je allemaal kunnen verwijderen zónder dat ten koste gaat van de functionaliteit van de smartphone. Want al deze app's vergen ook veel geheugenruimte en stroom. En dus snelheid. Ik ben erg benieuwd of hier iemand mee bekent is.
Op voorhand dank voor de reactie(s).

2 reacties
DirkB zegt:

Ik zie dat er nog geen reactie is gekomen, dat is namelijk lastig. Mijn advies: noem hier wat concrete apps waarover u twijfelt, dan is reactie geven gemakkelijker. Of bekijk het samen met iemand anders, bijv. op een Seniorweb Leercentrum.

1 december 2015 om 18:49.
Truus zegt:

De vaste apps - die standaard worden meegeleverd met de telefoon - kunnen (meestal )niet verwijderd worden. Alle andere wel. Oa instellingen van iedere app afzonderlijk - kijk hiervoor in de handleiding - kunnen de apps ( meestal) wel uitgeschakeld worden zodat ze de accu niet belasten. Denk bv aan locatie weergave, automatisch zoeken/verbinden met internet, gps enzovoort.

3 december 2015 om 08:20.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club