Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
Foute website
Geplaatst op 14 februari 2016 om 11:33 door Shalom2501

Als ik op de smartphone( SamsungGalaxy Core Prime) internet opstart, wordt ik automatisch geleid naar luckydaytoday.com/lps. Kennelijk is mijn standaardinstelling overschreven, want ik had een andere website als standaard ingesteld. Heeft iemand het goede idee om deze ongewenste website buiten de deur te houden? Ik heb geprobeerd om clean master een eventueel virus te laten opruimen, maar dat helpt niet.

6 reacties
Shalom2501 zegt:

Even ter aanvulling. Behalve het voorgaande verschijnt ook een pop-upvenster, waarin gevraagd wordt om op "OK" te klikken. Mogelijk kan ik dat doen zonder al risico te lopen. Hopelijk kan ik na "OK" wel naar een andere website. Wie het weet, mag het zeggen.

14 februari 2016 om 20:32.
DirkB zegt:

Zit er een 'Home'-knop in de webbrowser? (of een plaatje van een huisje)

14 februari 2016 om 20:43.
Shalom2501 zegt:

Onder aan het scherm heb ik o.a. het huisje (startpagina), maar er op klikken helpt niet. Ook het afkruisen in de url-balk geeft geen resultaat. Het lijkt erop, dat ik wordt gedwongen om toch op "OK" te drukken om verder te kunnen.

15 februari 2016 om 14:32.
DirkB zegt:

Het is mogelijk om in de webbrowser de startpagina in te stellen.
Ik kan niet precies aangeven waar het zit omdat ik de betr. smartphone niet heb en de versie van Android daarom niet weet. Vermoedelijk staan er bovenin lijntjes of puntjes die na kiezen een menu laten zien.

15 februari 2016 om 16:37.
Shalom2501 zegt:

Ik heb een schermvullend beeld bij internet met onder aan een rijtje knopjes, waaronder volgende en startpagina. Maar wat ik ook doe, geen enkel knopje reageert, dus ik kan echt geen kant op. Ik weet, dat ik de startpagina kan instellen, maar zoals ik al zei: Ik kan alleen maar op "OK" klikken in een pop-up venster en dat is nu net, wat ik niet durf. Heb nog even bij de instellingen gekeken, maar de app internet staat daar niet tussen.

15 februari 2016 om 19:25.
Shalom2501 zegt:

Ik heb even geleden na het verschijnen van de pop-up gekozen voor het knopje rechtsonder op de smartphone (Retour) Daarna voor "deze pagina verlaten" Na het verlaten van de internet-app en het weer starten kom ik weer op de door mij ingesteldewebsiteterecht. Het probleem lijkt daarmee opgelost. Hoop alleen, dat er geen ongewenste zaken in de smartphone zijn achtergebleven.

16 februari 2016 om 13:00.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club