Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
nieky
Geplaatst op 14 september 2016 om 12:13 door nieky

Wat is op dit moment een redelijk goede smartphone van Samsung? Heb nu een S2 van de kinderen om het uit te proberen om over te stappen van een gewone gsm naar smartphone maar die is telkens leeg en hoesjes zijn ook al niet meer te koop. Is er een merk dat iets langer mee kan dan Samsung, want dat is om de 3 jaar oude troep.

2 reacties
DirkB zegt:

Een leeftijd van drie jaar is al lang voor een smartphone. Technisch gaan ze langer mee maar de software-ontwikkelingen gaan zo snel dat ze daardoor snel verouderen.
Als van de S2 de accu te snel leeg is, kan het een optie zijn om deze te vervangen. Kost weinig en het smartphoneleven wordt verlengd.
Maar: wie een smartphone gebruikt waarvoor hij bedoeld is, moet so wie so dagelijks bijladen, bij spaarzaam gebruik om de dag.
En dan het alternatief, algemeen even: koop niet te zunig. Te goedkope apparaten besparen op geheugen en snelheid, dat wordt snel vervelend en dan is goedkoop duurkoop. Samsung heeft nogal de naam, alternatieven zijn er vele. De iPhone is relatief duur. De smartphone met Windows is er ook en zeer betaalbaar (ze zijn goed maar het marktaandeel is erg klein).
Kijk eerst even wat het gebruik wordt van het apparaatje. Waarbij geldt: wie eraan begint gaat de smartphone al snel vaak gebruiken. Bijv. ook als camera.
Een concreet advies geven vind ik nu nog lastig.

14 september 2016 om 15:01.
Herman99 zegt:

Dirk...de smartphone van Microsoft met windows valt af,helaas. Zie nieuwsbrief van vandaag van Seniorweb. Ze houden er mee op.
groet,
Herman

15 september 2016 om 19:37.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club