Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
verzonden berichten in tablet
Geplaatst op 30 november 2016 om 22:46 door Rosa

Hallo, als ik op mijn tablet Samsung Tab A, een e-mail verstuur staat hij keurig in de verzonden berichten. Maar als ik reageer op een ingekomen mail kan ik hem nergens meer vinden om eens na te lezen. Wel die beantwoordde mail met daarbij het tekentje dat er op gereageerd is in Postvak in. Is dit normaal? en is dat antwoord terug te vinden? (Bij navraag komt het wel aan bij de betr. persoon.) Als iemand het weet, graag. Veel dank. Rosa.

4 reacties
Groetend zegt:

Misschien hangt het antwoord af van de gebruikte app.
Ik gebruik op een (niet-Samsung) tablet met Android de app Outlook (onderdeel Office 365). Deze laat de antwoorden zien in 'verzonden berichten', zoals gebruikelijk is.
In de gebruikte app zou het ook een instelling kunnen zijn.
De andere mogelijkheid is dat er meerdere mappen 'verzonden berichten' zijn, bijvoorbeeld ook een map met de naam 'sent'.

1 december 2016 om 11:57.
Rosa zegt:

Dank je wel, Dirk, al kwam niet verder met je antwoord.. Maar probleem is opgelost. Bij functie "zoeken" de naam van de geadresseerde intikken,
op "aan " klikken. Deed ik al eerder maar nu pas ontdekte ik toevallig de term: blijven zoeken op server, daarvoor moest ik wat scrollen en kwam het mailtje tevoorschijn.Dat weet ik voortaan.

1 december 2016 om 18:41.
Groetend zegt:

OK dan gaat hij zoeken in de cloud en wordt het bericht gevonden. Er moet dan ook een map 'verzonden' op de tablet zijn maar als het werkt, dan is het natuurlijk OK.
Dank voor het terugmelden.

1 december 2016 om 19:18.
Rosa zegt:

Er is wel een map "verzonden", maar daar komen de reacties op mails niet in.Zou toch wat makkelijker zijn. Maar ik weet ze nu te vinden, vooruit maar. gr. v. Rosa

1 december 2016 om 22:00.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club