Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
Samsung gaat update uitbrengen voor mailproblemen Galaxy Tab 2
Geplaatst op 7 december 2013 om 12:03 door Anske
Wie liever een update van Samsung wil afwachten nog even geduld.

Samsung gaat een update uitbrengen om de problemen met e-mail op de 10,1"-versie van de Galaxy Tab 2 op te lossen. Het bedrijf biedt ook excuses aan en zegt dat het resetten van de e-mail-app het probleem voor de update kan oplossen.
zie link: update

Of kijk voor de oplossing bij mijn beschrijving: update Android tablet
5 reacties
Truus zegt:
link aanklikbaar gemaakt, kleine moeite groot gemak voor de bezoeker:zie de handleiding onder documneten

( in het kort: plaats voor het htpp:// adres [url= en vervolgens achter de link een ] Typ een naam in ( bv update ) en zet daarachter [ /url ]
7 december 2013 om 13:32.
limburg zegt:
dus dat word wachten op de nieuwe update .krijg steeds melding mail gestopt niks helpt
8 december 2013 om 14:17.
Marixius zegt:
@Truus
Het zou een nog groter gemak zijn als de Club-software automatisch een hyperlink herkent. De meeste teksteditors herkennen tekst die begint met http:// of www. als hyperlink en geven die dan ook als zodanig weer. Van een laagdrempelige dienst als Clubs zou mogen worden verwacht dat het gebruik intuïtief zou zijn. Als er moet worden verwezen naar een handleiding, dan is het systeem per definitie te ingewikkeld. Buiten dat, mag van een eenvoudige gebruiker heden ten dage niet worden verwacht dat die met HTML-tags gaat stoeien om het gewenste doel te bereiken. Het reactievak zou m.i. moeten worden voorzien van een knoppenbalk waarmee op eenvoudige wijze een hyperlink, een afbeelding, of tekst Bold, Italic, of in [u]Underscore[/u] kan worden weergegeven. Daarnaast is het zo dat de meeste gebruikers wel al weten dat met selecteren/kopiëren en plakken in het adresvak van een webbrowser de link bereikt kan worden. Dit zijn minder handelingen dan het stoeien met HTML-tags. Probeer maar eens op een iPad om een paar HTML-tags in een reactie te plaatsen, dan kom je er snel genoeg achter dat dat geen doen is. Nog afgezien van de foutmeldingen die je krijgt.
8 december 2013 om 14:53.
J F K zegt:
Ik heb Samsung Mail vervangen door Aqua Mail. Prima, storingsvrij pro gramma met vele mogelijkheden.
11 december 2013 om 10:56.
J F K zegt:
Vond het Samsung E-mail programma op mijn Galaxy Tab 3 10.1 niet erg handig om mee te werken. Inmiddels gebruik ik AquaMail met volle tevredenheid, een echte aanrader.
12 december 2013 om 17:12.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club