Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
avatar
outlook mail
Geplaatst op 26 april 2017 om 15:20 door Ex-lid

Ik werk met outlook 2007 op mijn pc. Sinds ik een iphoneS6 bezit kon ik daarop ook de emails lezen en bewerken die ook in outlook op de pc stonden. Die liepen dus parallel.
Sinds kort krijg ik zowel op de pc als op i-pad na aanklikken "mails) de pop-up met de vraag: Voer het wachtwoord in voor de Outlook-account "xxxx@live.nl"(mijn emailadres voor outlook/microsoft. Ik moet dan iedere keer als i 1 van beide open een wachtwoord aanvragen en dan werkt outlook (mail) niet meer op het andere apparaat. Dus de wachtwoorden lopen niet meer parallel. Wel heb ik een keer outlook gedownload op mijn mobiel en is wellicht de ellende hiermee begonnen. Kan ik nu Outlook van mijn mobiel verwijderen en dan weer zoals voorheen zonder wachtwoord mijn mails openen?
Ik hoop dat ik het een beetje duidelijk heb uitgelegd.
Wie kan me helpen? Alvast bedankt
Groet
Sjaak

3 reacties
DirkB zegt:

Live.nl is IMAP, het kan zonder meer van een apparaat verwijderd worden, alles staat immers ook op outlook.com.
Verder: ik zou via outlook.com het wachtwoord controleren en indien nodig wijzigen. Daarna aanpassen bij de mailtoepassingen op de apparaten. Zet dan 't vinkje van 'bewaren' aan (als dat er staat).
En let op: het wachtwoord van @live.nl als mailadres hoeft niet gelijk te zijn aan het wachtwoord van @live.nl als microsoft account. Al is het minder verwarrend om het wél gelijk te houden.

26 april 2017 om 15:44.
avatar
Ex-lid zegt:

Ik heb een zelfde nieuw wachtwoord op zowel de pc als op de iphone geplaatst en zowaar het werkt!
Nog bedankt voor het antwoord
Grt Sjaak

28 april 2017 om 16:08.
DirkB zegt:

Prima dat het is gelukt, en graag gedaan.

28 april 2017 om 21:05.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club