Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
Meer gebruikers op Samsung Tablet A
Geplaatst op 9 augustus 2017 om 20:51 door CaFran

Goedenavond, ik heb een paar maanden geleden een Samsung Tablet A aangeschaft. Alles geïnstalleerd en toen ook via Instellingen, Accounts bij Gebruikers een tweede Account aangemaakt, zodat wij beiden onze eigen dingen konden doen. De handeling die je moest doen om hem om te zetten, was Gebruikers aanklikken en dan de andere gebruiker aanklikken. Dit is een tijdje goed gegaan, en opeens reageerde dit niet meer. Ik heb vandaag het Tablet teruggezet naar de fabrieksinstellingen en eerst de ene gebruiker ingevoerd en daarna de andere. Echter ook u kan ik hem niet omzetten. Ik heb alle accounts naar mijn idee juist ingevoerd. Iemand enig idee wat ik eventueel fout heb gedaan of vergeten ben? Dank voor de reacties.
Frans

3 reacties
CaFran zegt:

Ik ben er inmiddels achter gekomen hoe dit werkt. Als je wisselen van gebruiker, dan zet je het tablet even in ruststand, dus geen beeld, en dan weer aan. Er verschijnt dan in de rechter bovenhoek een icoontje, dit klik je aan en maakt je keuze welke gebruiker.

11 augustus 2017 om 20:29.
Groetend zegt:

Ah, dank voor de uitleg, ik wist het niet. Daar kan een andere vrager profijt van hebben.

11 augustus 2017 om 22:27.
CaFran zegt:

Dag Dirk, heb ik in de (digitale) gebruikershandleiding gevonden. Heb weer geleerd, dat ik wat eerder een gebruikershandleiding moet raadplegen :)

12 augustus 2017 om 13:35.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club