Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
Een groep samenstellen bij Whatsapp op mijn Samsung
Geplaatst op 3 oktober 2017 om 10:25 door Tosca-40

Ik heb een nieuw mobieltje aangeschaft. De Samsung Galaxy S 7. Het is aardig gelukt om hem te voorzien van mijn contacten. Whatsapp neemt automatisch de contacten met een 06-nummer over inclusief een foto’tje van degene die ook Whatsapp gebruiken.
Dit was voor mij een hele openbaring.
Mijn vraag: hoe stel ik een groep samen, kan ik die groep een naam geven + hoe kan ik die groep ook weer verwijderen??

2 reacties
BenW zegt:

Vrij eenvoudig: in het beginscherm van WhatsApp (waar de lijst met uw contacten staan), staan rechtsboven 3 puntjes. Door daar op te tikken, verschijnt de mogelijkheid om een groep aan te maken. Er wordt gevraagd om deelnemers toe te voegen. Voeg toe welke personen in de groep moeten komen. Tik vervolgens rechtsonder het groene bolletje aan met de pijl naar rechts en er kan een 'Groepsonderwerp' of zo je wil een naam voor een groep worden ingevoerd. Dit bevestigen met het groene bolletje met vinkje en klaar is het. Groep aangemaakt.

3 oktober 2017 om 11:11.
BenW zegt:

Ik zie trouwens dat ik nog een deel van uw vraag ben vergeten te beantwoorden, het verwijderen van de groep.
In het startscherm, tabblad Chats tikt u de groep aan. Deze wordt geopend. Tik vervolgens weer de 3 puntjes rechtsboven aan, kies Groepsinformatie en u ziet onderaan in het scherm het rode prullenbakje 'Groep verwijderen'.
NB: het Groep verwijderen kan pas wanneer u geen deelnemer meer bent. Dus wanneer u nog deelnemer bent, dan eerst 'Groep verlaten' en dan 'Groep verwijderen'.

3 oktober 2017 om 11:31.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club