Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
websites opslaan
Geplaatst op 30 november 2017 om 17:22 door Klaartje

Ik ben nog niet zo thuis op mijn tablet Samsung Android. Dus maar weer een nieuwe vraag.
Is het mogelijk websites op mijn tablet op te slaan? En hoe doe ik dat? Niet te moeilijk;)).
Bedankt al vast.

6 reacties
Groetend zegt:
Hoe het precies werkt kan per Androidversie verschillen.
Bij mij: als de website is geopend, klik op de drie puntjes bovenin rechts, en kies in het menu voor 'toevoegen aan startscherm'.
Er ontstaat dan een snelkoppeling naar de website.
30 november 2017 om 18:52.
Klaartje zegt:
Ik heb een Galaxy Tab A 6.
Ik heb het gedaan zoals jij mij vertelde. Dat ging prima, maar het verschijnt niet op mijn startscherm. Moet ik daarna nog meer handelingen doen? Merkwaardig is het dat, als ik op die 3 puntjes klik, ik wél het bericht krijg dat het aan het startscherm is toegevoegd.

Hoe ik het voor elkaar heb gekregen weet ik niet, maar met veel zoeken heb ik die site toch gevonden. Heb jij misschien nog een aanwijzing?
Dank voor je hulp.
30 november 2017 om 21:26.
fred612 zegt:

soms is er op mijn pc een menu onder opslaan en moet je daar scrollen naar de goede ''bladwijzer''

1 december 2017 om 10:26.
Groetend zegt:

Er zijn op de tablet waarschijnlijk meerdere startschermen, waarvan er 1 het homescherm is. Elk scherm is naar eigen smaak in te richten. De betr. snelkoppeling komt op één van die schermen terecht, ik weet niet precies wat daarbij de logica is. Je kunt vervolgens de snelkoppeling van het ene naar het andere scherm verslepen.
Dat je meerdere schermen hebt, is te zien aan de puntjes onderaan een startscherm, net boven de onderste rij apps. Die onderste rij blijft op elk startscherm gelijk.

1 december 2017 om 11:39.
Klaartje zegt:

Goede morgen,

Inmiddels ben ik al een stukje verder gekomen, maar het blijft zoeken. Ik had het prettig gevonden dat, als ik een website wil downloaden, dit direct te zien was op het hoofdstartscherm. Vanavond ga ik mij maar eens bezighouden met dat "slepen". Daar ben ik nog niet zo handig in. Maar oefenen;)). Ik heb nog een nieuwe vraag hierover i.v.m. verwijderen. Maar dat komt later.

Bedankt voor alle hulp

1 december 2017 om 12:04.
Groetend zegt:

Dat slepen doe ik met de vinger. Ik houd mijn vinger op de app, wacht even terwijl ook het menu opkomt, en verplaats dan mijn vinger. De app gaat mee. Als je links of rechts naar de rand van het scherm gaat, dan verschijnt het vorige of volgende startscherm.
Als je je vinger kort op de app zet, dan wordt hij geopend.

1 december 2017 om 12:31.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club