Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
Foto's verdwenen bij verplaatsen op oudere Samsung tablet van bestanden naar SD kaart
Geplaatst op 4 december 2017 om 18:24 door riet

Heeft iemand ervaring met bovenstaand probleem. Een kennis van me wilde de ruimte in het geheugen van de tablet zelf opschonen en vroeg mij of ik dat kon verplaatsen naar de SD kaart. Daar was nog ruimschoots ruimte, dus ik heb dat gedaan, maar nu zijn die foto's niet meer te vinden, nog op de SD kaart nog is het interne geheugen. Ik heb al gezocht op de SD kaart met de naam van de map, maar niets. Het waren ongeveer 200 foto's en het is voor haar echt heel naar als ze definitief weg zijn.

4 reacties
Zegert zegt:

Is het een optie om de SD-kaart met een PC te bekijken?
Andere optie is kijken of de Prullenbak misschien de foto's in zich heeft ...

4 december 2017 om 19:48.
riet zegt:

Het gaat om een mini sdkaart. Die kan niet in mijn pc. Wilde hem wel in mijn eigen tablet proberen, maar wij kregen die tablet niet ontdaan van een vaste omslag. Daarmoet imand bijkomen die sterker in de handen is. Prullebak zit niet op de tablet.

4 december 2017 om 20:48.
DirkB zegt:

De kaart hoeft niet in de PC te worden gedaan, de tablet kan (waarschijnlijk) worden aangesloten op de PC. Als het goed is, dan kunnen de bestanden op de tablet vanuit de PC met de verkenner worden bekeken.

4 december 2017 om 21:16.
riet zegt:

Ze is nu naar huis en heeft geen computer.Ik zal morgen kijken of ik haar daar nog mee kan helpen. Bedank voor de adviezen

4 december 2017 om 21:28.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club