Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
avatar
Samsung S,3 nummer niet zichtbaar
Geplaatst op 30 december 2013 om 18:47 door Ex-lid
Ik bezit smartphone Samsung S3 en een mobiel abonnement bij Tele2. Als ik bij Instellingen---Toestel-Info---Status kijk dan staat daar dat mijn telefoonnummer onbekend is. Ik heb mijn telefoonnummers geëxporteerd naar mijn SIMkaart, inclusief mijn eigen nummer, maar even goed staat bij de Status nog steeds dat mijn nummer onbekend is. Ik weet van de oplossing om dan mijn simkaart in een andere smart- of iPhone te doen en daar dan via Instellingen mijn telefoonnummer zo te zetten dat het daarna in de status van mijn eigen smartphone te zien komt.
Maar misschien weet iemand een oplossing zodat het gewoon op de Samsung zelf ingevoerd kan worden? Ik vind het nog al omslachtig om het via een ander toestel te doen. Overigens werkt alles qua telefoneren verder zoals het moet, daar heeft het blijkbaar geen invloed op. Ik vind het gewoon een beetje raar dat deze instelling niet aan geeft wat mijn nummer is.
5 reacties
Truus zegt:
Of het bij de s3 ook zo gaat weet ik niet zeker, meen dat het kan via nummerkiezen (waar je een tel nummer intoetst als je iemand wilt bellen) en dan met de menuknop naar instellingen. Kiezen voor "andere instellingen voor bellen" en bij de aanvullende instellingen het juiste nummer invoeren bij mijn telefoonnummer.
30 december 2013 om 22:23.
avatar
Ex-lid zegt:
Nee, zo werkt het bij de S3 niet. Ik denk dat ik het "probleem" maar los laat. Verder werkt het allemaal goed, blijkbaar is het nergens essentieel voor
3 januari 2014 om 12:26.
MaritaA zegt:
Misschien telefoon > extra instellingen > beller ID > nummer verbergen uitzetten.
Je hebt toch niet toevallig je nummer id bij je provider op geheim gezet? Kan ook nog de oorzaak zijn.
3 januari 2014 om 12:56.
Jan.Koll zegt:
Kijk hier even op het Tele2 forum. Wellicht lost dat je probleem op...

Jan
9 januari 2014 om 13:28.
avatar
Ex-lid zegt:
Het heeft niets te maken met Geheim Nummer......ik vind het verder niet echt een probleem, maar wel wat raar dat je eigen nummer niet getoond wordt bij je instellingen.
13 januari 2014 om 14:37.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club