Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
E-mail verwijderen
Geplaatst op 1 februari 2018 om 12:52 door Ralph

Hoe leeg ik het postvak "verwijderde items" in mijn Lumia 550? Kan dat in één keer ? Ik kan niets ontdekken en zou het nu handmatig per item moeten doen ? Ik gebruik outlook. Dank voor reactie.

6 reacties
BenW zegt:

Het eenvoudigst gaat dit door naar de 'bron' te gaan, de mailbox bij de e-mailprovider. Ik neem even gemakshalve aan dat het een Microsoft-account betreft (@hotmail, @live e.d.). Door nu naar de webmail te gaan of naar (Office) Outlook op de pc en daar het betreffende account te kiezen, ziet u de map 'Verwijderde items'. Hier heb je de mogelijkheid om in 1 keer alle items te selecteren en daarna te verwijderen c.q. de optie te kiezen 'Alles verwijderen'. Omdat vervolgens gesynchroniseerd wordt met gekoppelde apparaten, worden ook daar de 'verwijderde items' verwijderd. Voor andere e-mailproviders werkt dit globaal hetzelfde.

1 februari 2018 om 14:37.
DirkB zegt:

De Lumia 550 werkt met Windows Phone, en dat werkt als Windows 10. De mailapp werkt ook gelijk als de mailapp op Windows 10.
Legen van de prullenbak: 1ste e-mailbericht vasthouden, dan komt er een hokje vóór het mailbericht te staan. Bovenaan de mails staat ook een hokje. Als je dat aanklikt, worden alle mals geselecteerd. Dan verwijderen.
Dit leegmaken kan ook vanuit willekeurig welk ander mailprogramma, bijv. op de laptop. Windows Phone synchroniseert daarmee. Of vanuit de cloud zoals Ben aangeeft.

1 februari 2018 om 16:26.
Ralph zegt:

Ik heb KPNmail. In de box bij KPN heb ik met veel pijn en moeite alles kunnen verwijderen. Maar in mijn Lumia staan er nog heel veel mails. Als ik naar links swipe dat gaat er inderdaad een mailtje weg. Dat zou ik dan toch stuk voor stuk moeten doen. Het alles selecteren geeft geen sjoege op mijn telefoon. Probleem dus nog niet opgelost.

1 februari 2018 om 17:31.
DirkB zegt:

Ralph,
Ik heb het net geprobeerd op een smartphone met Windows 10:
- Via de streepjes linksboven 'mappen' kiezen
- Kies de map 'verwijderde items'
- Tik (losjes uit de pols) bij een mail op de linkerkant op het scherm. Als je dit op de juiste plek doet, dan verschijnen er hokjes en kun je bovenaan een vinkje zetten in het hokje 'alles selecteren'.
- Dan dus in 1 keer alles verwijderen (misschien moet het in een paar slagen)
Het is even oefenen om de slag te pakken te krijgen, hier werkt het.

1 februari 2018 om 17:45.
Ralph zegt:

Dank Dirk het is gelukt ! Flinke opruiming gehouden.

1 februari 2018 om 17:51.
DirkB zegt:

Mijn 2e uitleg was beter, mooi dat het nu is gelukt en dank voor het melden.

1 februari 2018 om 18:02.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club