Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
smartphone pictogrammen
Geplaatst op 28 maart 2018 om 10:21 door Alies

Ik ben erg blij met mijn Samsung Galaxy S7 Edge smartphone, maar ik moet daarmee nog heel veel leren. B.v. hoe ik al die apps, die nu over 8 of 9 pagina's verspreid staan (soms maar 2 pictogrammen op een blad) een beetje fatsoenlijk bij elkaar in de buurt krijg. Kan iemand mij uitleggen hoe ik dat moet doen ? Bij voorbaat bedankt !

6 reacties
asteri zegt:

Hoi Wes,
Bij mijn Samsung zet ik mijn vinger op de app, en sleep het pictogram naar het gewenste startblad.
succes!

28 maart 2018 om 11:36.
Alies zegt:

Dank je (of U ?) wel ! Heb ik meteen geprobeerd, maar lukt me nog niet. Trouwens, heel dom van mij natuurlijk, maar wat versta je precies onder 'het gewenste startblad' ? Ben echt nog een beginneling hoor, dat blijkt wel....

28 maart 2018 om 12:30.
asteri zegt:

Hoi Wes,
Ik heb de app's die ik het meest gebruik, o.a. galerij. telefoon, whats app planner( agenda ) e sms Google app op het eerste (startblad gezet.
Op het 2e blad ( als je naar links veegt0, staat NOS , bank galerij etc etc. en zo kun je wat het mest wordt gebruikt in volgorde plaatsen.
:) en het is jij hoor !
succes

28 maart 2018 om 12:37.
Alies zegt:

Ik moet nu helaas weg, maar ga dat later vanmiddag toch weer proberen en zal je het resultaat natuurlijk laten weten. Voorlopig bedankt asteri !

28 maart 2018 om 12:53.
DirkB zegt:

Er is een scherm waar alle apps staan. Dit is de 'voorraad' apps.
Maar er zijn ook z.g. startschermen. Deze kun je naar eigen inzicht inrichten door, zoals Asteri zegt, de app vanuit de voorraad naar zo'n startscherm te slepen.
D.w.z. de app vasthouden, dan komt er vanzelf een startscherm naar voren. Er zijn meerdere startschermen mogelijk en je kunt apps ook van het ene naar het andere scherm verplaatsen.

28 maart 2018 om 18:43.
Alies zegt:

Ja hoor, het begint te lukken !
Ik bleek TE hard op de apps te drukken, want nu ik zachter druk verschijnt in mijn beeld rechtsboven 'apps verplaatsen' en dan kan ik dat inderdaad doen. Linksboven staat dan 'sneltoets verwijderen', maar dat is me nog niet duidelijk. Ik ga nu voorlopig eerst even door met de 'her-inrichting', want het is een rommeltje van heb-ik-jou-daar.
Maar Asteri en Dirk : hartelijk bedankt voor jullie hulp !

28 maart 2018 om 19:49.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club