Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
Hoe kan ik mijn agenda synchroniseren
Geplaatst op 9 mei 2018 om 01:25 door ququlequ

Mijn Isotimer digitale agenda werkt uitstekend op mijn tablet (Samsung Galaxy).
Heel graag zou ik mijn agenda ook op mijn smartphone (Huwawei) raadplegen
Hoe doe ik dat? Weet de club raad?
Alvast mijn hartelijke dank.

2 reacties
DirkB zegt:

De Playstore meldt dat Isotimer synchroniseert met Google Agenda (die staat in de cloud). D.m.v. van inloggen op de website Google.nl met het Google account is te zien of dat functioneert.
Als zowel tablet als smartphone hetzelfde Google account gebruiken, die accounts zijn verbonden met de app, en in de app is aangezet dat de kalender/agenda van die account wordt gesynchroniseerd, dan zou het moeten werken. Het is daarbij niet noodzakelijk dat op beide apparaten dezelfde app wordt gebruikt, elke app die met Google Agenda werkt kan functioneren.
Mochten tablet en smartphone met een verschillende Google account werken, dan moet in Google (op de website) worden ingesteld dat beide accounts elkaars agenda mogen inzien en aanpassen.
Mocht het synchroniseren desondanks niet lukken, laat dan de Google app 'Google Agenda' (zie plaatje) m.b.v. het Google account de synchronisatie doen. Deze app behoeft niet actief te worden gebruikt, hij kan op de achtergrond zijn werk doen terwijl Isotimer (of een andere app) wordt gebruikt.

PS er kan wat tijd zitten tussen het synchroniseren op de apparaten, dit gebeurt periodiek.

PS2 de agenda synchroniseert ook met de agenda-app van Windows 10, mits dit daarin is aangezet.

PS3: bij mijn vrouw en mij werkt de synchronisatie probleemloos, op verschillende apparaten, met verschillende apps, met verschillende Google accounts. Zij heeft wel haar eigen agenda maar we zien elkaars agenda (waarvan de kleur verschilt).

9 mei 2018 om 07:57.
ququlequ zegt:

Heel erg bedankt Dirk.
Ik ga het proberen.

11 mei 2018 om 00:50.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club