Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
Opstartgeluid
Geplaatst op 11 juli 2018 om 12:00 door cnhvandijck
Hallo allemaal.
Het is mij , ondanks de zeker goede adviezen , vanwege mijn beperkte kennis van zaken niet gelukt om een bepaalde foto van mijn nieuwe smart Phone ( de Motorola G6 ) via een USB-kabeltje naar mijn desktop pc te krijgen. Mijn uiteindelijke doel om de foto, als die daar had gestaan , via de desktop pc aan iemand te sturen is me dan toch uiteindelijk gelukt door mij die eerst zelf te sturen via een e-mail vanaf de telefoon. Ik weet het.....Omslachtig.... Ongebruikelijk..... enz. enz zullen de reacties zijn , maar beste mensen ik moet mijn nieuw verworven "speeltje" eerst op andere , meer dagelijks te gebruiken punten , leren kennen. Dus ik laat mijn originele vraag maar even voor wat het is. MAAR ! Ik heb direct een andere vraag betreffende mijn nieuwe telefoon. HOE ZET IK IN HEMELSNAAM DIE IRRITANTE GESPROKEN OPENINGSMELDING HELLO MOTO UIT !!!!!!
Toen ik in het geluidmenu aan het zoeken was zag ik in "een " bepaalde lijst MOTO staan met tal van andere geluidsopties ervoor en erna. Ik weet alleen niet meer in welke lijst ik dat tegenkwam. De irritante opstartmelding wil ik graag van een ander , meer acceptabeler, geluid voorzien.
Wie heeft de oplossing ?
Alvast dank voor de moeite.
3 reacties
DirkB zegt:

Irritant geluid inderdaad. Ik heb geen Motorola G6 maar heb op internet gezocht waardoor details kunnen afwijken:
In de instellingen, bij 'Geluid', staat 'Opstartgeluid'. Daar is een schuifje waarmee je het geluid uitzet.
Uit 2017 zag ik voor een G4 dit filmpje. Het is Engelstalig maar de beelden zeggen wellicht genoeg.

Dat van die foto's gaat wel goedkomen.
Mag ik de hamvraag stellen: geheel uitzetten van de smartphone is ongebruikelijk, je kunt er zoveel mee. Bij de meesten staat hij altijd aan ( = bij niet-gebruik op standby).

11 juli 2018 om 16:04.
cnhvandijck zegt:

Hartstikke bedankt. Heb dat irritante stemmetje eruit !

19 juli 2018 om 20:15.
DirkB zegt:

Mooi dat het is gelukt!

20 juli 2018 om 00:28.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club