Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
Enter nr. 81 blz 45 AccuBattery
Geplaatst op 7 september 2018 om 17:50 door henk0605

De aanwijzingen volgend zie ik Play Store ettelijke programma's aangeboden. Ik heb er verschillende geprobeerd. Na installatie en openen viel er niets te vegen en zag ik niet het vinkje dat wordt genoemd.
Kan de schrijver nog nadere info geven?
Groet,
Henk

5 reacties
Groetend zegt:

De clubs zijn er voor en door Seniorwebleden. We proberen elkaar te helpen.
Artikelen in de Enter worden door de Seniorweborganisatie uitgebracht. Dat staat los van de clubs.
De Playstore bevat inderdaad vele apps. Het kiezen van apps gebeurt op basis van behoefte, en ik kijk dan naar de beschrijving bij de app en naar de reviews. Als ik twijfel, download ik een app en probeer ik hem uit. Afhankelijk daarvan mag hij blijven of doe ik hem weg.
Accu battery is een app die je kunt uitproberen, en als hij bevalt zou je hem kunnen betalen. Dan komen er geen reclames meer en is er meer functionaliteit.
In de betr app zie ik onderin 4 keuzemogelijkheden en rechtsboven de bekende 3 puntjes, waarmee de instellingen zijn te bereiken. Verder zie ik dat hij prestatiecijfers geeft over de accu, en een maximum aan het opladen kan instellen (is dat wel handig?).
Is de vraag nader toe te lichten? Dat vergemakkelijkt het reageren.

7 september 2018 om 22:26.
henk0605 zegt:

Beste Dirk, Dat een artikel in Enter buiten "de club" omgaat was mij niet bekend. Ik heb alleen maar waardering voor wat en hoe Seniorweb doet en maak daar ook dankbaar gebruik van.
Wat betreft Accu Battery: ik kan niet de app vinden die in het artikel wordt behandeld. De daar aangegeven stappen komen niet overeen met wat ik zie in de apps die ik heb geprobeerd. Kan je de door jou behandelde app exacter noemen?

8 september 2018 om 17:31.
Groetend zegt:

Ik weet niet welke app Enter bedoelt, maar ik heb in de Playstore (= voor Android) gezocht op de titel van je vraag, AccuBattery, en die even bij mijzelf geïnstalleerd (en later weer verwijderd).
In bijgevoegde schermfoto zie je wat ik in de Playstore bovenin bij het vergrootglas heb ingetikt, en welke app dan tevoorschijn komt. Hij scoort gemiddeld een 4,7 (max is 5) en is al 1 miljoen keer gedownload.
Ik weet echter niet welke smartphone je hebt, en of deze er geschikt voor is.

8 september 2018 om 21:28.
henk0605 zegt:

Heel fijn dat je de moeite hebt genomen en het plaatje meestuurt. Eigenaardig is dat ik deze niet kan vinden in de playstore. Overigens, ik heb een S5 mini.
Ik heb nog wel die van Kaspersky geinstalleerd (Battery Life) maar ook weer verwijderd. Uiteindelijk zit er in de instellingen van de smartphone zelf ook een functie waarmee je het batterijverbruik kan zien.
Mijn vraag is w.m.b. afgehandeld. Dank voor het meedenken en info.
Groet,
Henk

10 september 2018 om 12:40.
Groetend zegt:

OK graag gedaan.
Waarschijnlijk is de S5 mini of de Androidversie daarop er niet geschikt voor.
Mee eens dat het ook zonder dit hulpmiddel kan, elke extra app is weer vulling van het geheugen.

10 september 2018 om 21:20.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club