Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
Reageert niet
Geplaatst op 23 november 2018 om 15:06 door nesma

Dag clubleden. Hopelijk kunnen jullie helpen met het volgende probleem: ik heb een Asus tablet, model Ko1E met Android versie 5.0.2. Nu wil het geval dat als ik e-mail of Grome gebruik, dat het stopt en het bericht verschijnt dat het niet meer reageert en dan moet wachten of afsluiten. Soms ook slaat het beeld op zwart en moet ik weer opnieuw beginnen, starten en inloggen. De tablet is ruim 3 jaar oud. Wat kan er mee aan de hand zijn? Hartelijk bedankt voor reacties. Afz Nesma.

2 reacties
Zegert zegt:

Misschien een probleem met ruimte op de tablet.

Ga naar Instellingen > Opslag (of Opslag en USB)
Wacht tot het Berekenen stopt en er getallen komen
Zoek naar Cache (of Cachegeheugen)
Klik daar 1x op en bevestig dat Wissen akkoord is.

23 november 2018 om 21:19.
DirkB zegt:

Probeer ook eens om alle openstaande apps te sluiten: onderin het scherm staan 3 knoppen, namelijk in het midden de 'thuis' knop, en links of rechts de knoppen voor óf een stap terug óf tonen van alle openstaande apps. De openstaande apps zijn te sluiten.
Zit er een SD-kaartje in met daarop foto's? Hoe vol is dat kaartje? Of staan de foto's in het interne geheugen?
De Asus Ko1E tablet kan ik op internet niet vinden. Wordt bedoeld Asus K010, model 2014, met als andere benaming TF103C? Deze tablet heeft slechts 1 GB werkgeheugen en 8 GB interne opslag (misschien 16 GB). Dat zijn krappe specificaties dus als het advies van Zegert niet helpt, dan zou ik nagaan hoeveel van dat interne geheugen in gebruik is.
Als er foto's opstaan, dan deze weghalen. Als de foto's op het SD-kaartje staan, dan staan er teveel apps op en zou ik niet gebruikte apps verwijderen of stilzetten.

23 november 2018 om 22:18.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club