Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
avatar
Outlook/hotmail op Samsung galaxy S3 mini
Geplaatst op 26 februari 2014 om 00:30 door Ex-lid
Hallo. Ik heb op mijn Samsung Galaxy S3 mini mijn hotmail accounts (Outlook.com) geïnstalleerd, maar zie dat de verwijderde berichten blijven staan in het mapje 'verwijderd'. Ik kan nergens een instelling vinden om deze map in 1x leeg te maken, zoals met het hotmail account op de laptop wel kan. Heb ik hier iets over het hoofd gezien?? Er staan er zo langzamerhand een paar 100 en dat is wel veel om per stuk definitief te verwijderen.
Alvast bedankt voor de hulp. vriendelijke groeten, Haranne
3 reacties
heinrich zegt:
Hallo,als u naar outlook.com gaat, dan komt u in het postvak in. En als u al iets verwijderd hebt wat u aangeeft dan klikt u op het icoontje links.
Dan ziet u vanzelf "verwijderd" staan die opent u, en dan verschijnen er alle e-mails.
U vinkt ze opnieuw aan en u kunt verwijderd ze voorgoed.
27 februari 2014 om 16:21.
avatar
Ex-lid zegt:
Dat betekent dan wel dat ik al die verwijderde berichten weer allemaal individueel moet aanvinken? Want het zijn er onderhand wel zo´n 500. Daarom hoopte ik een soort algemeen seintje te kunnen geven, waarbij alles aangevinkt wordt of waarbij je een icoontje `Leegmaken` oid hebt
28 februari 2014 om 00:43.
Groetend zegt:
Je kunt in de app instellen welke mappen wel/niet worden gesynchroniseerd. Alles in een keer wissen zie ik in de Android app niet staan. Een oplossing kan zijn om naar internet te gaan en in te loggen op Outlook.com.
11 maart 2014 om 19:16.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club