Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
Beginscherm Samsung S8 werkt niet goed.
Geplaatst op 10 april 2019 om 19:10 door Leny

Beste allemaal,
Ik heb een vraagje over de Samsung S8.
Als ik de Samsung opstart krijg ik een begin bladzijde, (zie bijlage) en dan zou ik zonder te ontgrendelen kunnen telefoneren en fotograferen. Dit lukt echter niet meer (eerst wel). Ik moet nu eerst ontgrendelen. Weet u hoe ik dit kan oplossen?

 

4 reacties
DirkB zegt:

Dit is een vergrendelscherm, direct bellen hiervandaan kan niet en moet ook niet kunnen, omdat dan iemand die de telefoon onbevoegd in handen krijgt van je nummer gebruik zou kunnen maken om te bellen.
Wat wel lukt: op het telefoontje drukken en ontgrendelen, daarna staat de telefoonapp voor.
Er zijn wel instellingen waarmee is te regelen hoe/wanneer de smartphone wordt ontgrendeld, bijv. in bepaalde omstandigheden. Zo kan hij ontgrendeld blijven op een vertrouwde locatie of als er een vertrouwd apparaat in de buurt is. Dit is te vinden bij Instellingen, en dan Vergrendelscherm. Misschien was dit ingesteld en is er iets veranderd?

10 april 2019 om 19:17.
Leny zegt:

Hallo Dirk, hartelijk voor je informatiie. Op het beeld staat nu:" telefoon ontgrendeld door SmartLock". Als ik het telefoon- of fotoicoon omhoog schuif werkt het wel.

10 april 2019 om 19:57.
Leny zegt:

Oeps..nadat ik mijn Sanmsung opnieuw heb opgestart doet alleen de foto app het. Bij het telefoonicoon moet ik toch weer ontgrendelen.

10 april 2019 om 20:06.
DirkB zegt:
Ook zonder smartlock werkt dat bij mij zo (tel. vereist ontgrendelen, de camera komt meteen).
Ik heb dan geen ander idee, wie weet komt er nog een suggestie.
10 april 2019 om 22:11.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club