Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
Telefoonlijst overzetten.
Geplaatst op 17 april 2019 om 15:33 door Marco
Ik wil naar mijn nieuwe Samsung A7 smartphone met android , de telefoonlijst van mijn contacten in Microsoft Outlook overzetten . Deze map staat op mijn laptop met Windows 7. Wie kan mij uitleggen hoe ik dat moet doen ?
Bij voorbaat mijn dan.
Marco
5 reacties
HaWee zegt:

het zou wel eens kunnen helpen als je vertelde welke email provider je hebt (dus wat staat er in je emailadres achter @ ?)

17 april 2019 om 16:06.
Groetend zegt:

Waar staat de contactenlijst?
Als hij al in de cloud staat bij gmail/google dan behoeft er niets te worden overgezet, zodra het gmailadres op de smartphone komt is het geregeld.
Als de contacten bij Outlook.com (in de cloud) staan, dan moet de smartphone ze ook kunnen oppikken maar dit werkt niet erg soepel.
Als de contacten lokaal op de laptop staan, dan wordt het exporteren op de laptop en importeren op de smartphone maar beter is: importeren in gmail/google (op internet = de cloud), dan is het voortaan geregeld.
Het hangt dus af van de situatie.

17 april 2019 om 16:51.
Zegert zegt:

Als de Contacten bij Outlook.com in de cloud staan is het een optie om de Microsoft Outlook App op de Android smartphone te zetten.
Op die manier kunnen Contacten prima synchroniseren met een Android toestel.

17 april 2019 om 19:49.
Marco zegt:

Bij deze bedank ik Henk ,Dirk en Zegert voor hun snelle reacties en het meedenken . Inmiddels staan mijn telefoonnummers op mijn nieuwe smartphone . Henk de provider is live.nl , maar ik heb deze niet nodig gehad . Het is inderdaad gelukt via de cloud . Dus het doet nog steeds opgang dat alle zegen van boven komt . Heren ik wens jullie een paar fijne paasdagen en tot weder horen .
Grt. Marco

18 april 2019 om 15:53.
Groetend zegt:

Mooi dat het zo vlot is gelukt, dank voor het melden.

18 april 2019 om 23:10.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club