Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
inloggen Wifi hotels of camping
Geplaatst op 29 april 2019 om 10:55 door Madeira22

Vaak lukt het me niet om in te loggen met mijn Samsung Galaxy 5 mini als ik op een camping of hotel verblijf met gratis Wifi.
Ik kom niet in het inlogscherm. weet iemand hoe ik dar in kim?
 

6 reacties
BenW zegt:

Gmail heeft er niets mee te maken, hooguit valt hieromtrent iets te zeggen m.b.t. veiligheid bij het gebruik van open Wifi netwerken.

Dan ten aanzien van de vraag. Veelal is het zo dat op plaatsen waar gratis Wifi ter beschikking staat, akkoord moet worden gegaan met de voorwaarden van die gratis Wifi voorziening. Doorgaans word je dan met het kiezen van die Wifi verbinding automatisch doorgestuurd naar de voorwaarden pagina van die camping / hotel. Daar dien je dan vervolgens de voorwaarden te accepteren, waarna, ook weer automatisch, de Wifi verbinding tot stand wordt gebracht.
Word de inlogpagina niet getoond, dan is de kans zeer groot dat na het inschakelen van de Wifi verbinding en het vervolgens openen van de browser alsnog de inlogpagina wordt getoond.

29 april 2019 om 11:14.
Madeira22 zegt:

Dat gebeurt dus niet.

29 april 2019 om 11:15.
BenW zegt:

Welke browser gebruikt u op uw telefoon? Het komt namelijk wel eens voor dat Chrome e.e.a. blokkeert. 'Spelen' met de instellingen kan dit oplossen of gebruik anders (tijdelijk) een andere browser.

29 april 2019 om 11:20.
RoyBosman zegt:

Meestal wordt de voorwaarden pagina automatisch in de standaard browser geopend. Soms werkt het ook om handmatig het internet adres 1.1.1.1 in te voeren. Wat ook wel eens wil helpen is om bij wifi instellingen het netwerk te vergeten

29 april 2019 om 11:32.
Willem-B zegt:
29 april 2019 om 20:48.
Niekie zegt:

Ik zou me even melden bij de receptie van de camping en vragen of die het kunnen oplossen.
Ik heb hetzelfde probleem gehad met de mobiel van m'n vrouw (ze had toen een prepaid) en dat gaat dan niet werken. Althans daar niet.
Dus misschien is het niet op te lossen.

Niek

30 april 2019 om 11:17.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club