Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
Totale verwijdering
Geplaatst op 26 augustus 2019 om 14:08 door cnhvandijck

Omdat wij een nieuwe SamsungTablet kochten is onze oude Samsung Galaxy Tab.2 10.1 ( Android versie 4.2 .2 ) overbodig geworden. Alle dáárop , voor ons belangrijke, gegevens en/of bestanden verplaatsen wij reeds naar een externe harde schijf. Nu wilden wij deze oude tablet ECHT VOLKOMEN SCHOONMAKEN voordat wij 'm wegdoen.
Ik volgde de hiervoor aanwezige aanwijzingen van Seniorweb maar kwam tijdens de "reinigingsprocedure" op een punt van waaruit ik niet verder durfde te gaan. Bang om fouten te maken uiteraard.
Op dat bewuste punt stond namelijk dat als ik een volgende handeling deed ook de accounts (Google , KPN, etc etc) verwijderd zouden worden. Nu zou dat voor die oude tablet geen probleem zijn maar ik heb diezelfde accounts ook op mijn mobiele telefoon , onze desktop pc , onze laptop pc en op de nieuwe tablet staan !
Mijn vraag is derhalve of deze accounts bij het verwijderen van dezen van de OUDE TABLET , ook niet van de andere media producten verwijderd worden. Ik hoop dat mijn vraag goed overgekomen is.
Met vriendelijke groeten. wordt hier opgeslagen.

1 reactie
HaWee zegt:

Ze worden uitsluitend verwijderd van de oude tablet. De accounts blijven gewoon bestaan en werken op alle andere apparaten alleen niet meer op de oude tablet, die is weer schoon alsof hij vers uit de winkel komt. Ik heb recentelijk een dergelijke actie gedaan met een oude tablet en de nieuwe werkt gewoon door met dezelfde accounts.

26 augustus 2019 om 15:33.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club