Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
Fotobewerking op de Smartphone van Samsung
Geplaatst op 29 oktober 2019 om 10:32 door Tosca-40

Beste experts.
Wat vreemd,dat bij de Smartphone Galaxy S6 het fotobewerkingsprogramma uitgebreider is dan bij de nieuwere versie n.l. de Galaxy S7
O.a. een kleine foto plaatsen in een bestaande foto is bij de S7 niet mogelijk. De gehele werkwijze van het programma is bij de S6 totaal anders, die met tabs werkt ?
Gebruik ik het programma niet goed, of verandert Samsung zoveel bij een nieuwe versie?
Graag uitleg hierover.
Groet, Vera

1 reactie
DirkB zegt:

Een bezitter van een S6 kan misschien aangeven wat er wel/niet kan in de foto-app. Ik heb zelf een S8 dus kan hier weinig over zeggen. Is de S6 wel helemaal up to date qua apps en software?
Ter verklaring van verschillen: de timing van software updates verschilt per toestel en oudere toestellen doen al na een paar jaar niet meer mee (dat geldt niet alleen bij Samsung). Toptoestellen zoals de S-serie krijgen relatief lang nog updates. Zie ook Samsung via deze link.
Verder zou ik bij specifieke wensen over fotobewerking eens in de Playstore kijken naar foto-apps die meer kunnen dan de standaard ingebouwde foto-app. Sommige apps zijn gratis, sommige betaald (klein bedrag). Betaalde software heeft vaak meer/betere functionaliteit. Check altijd de reviews.

29 oktober 2019 om 11:27.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club