Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
avatar
Android 4.2.2.; Postvak In
Geplaatst op 13 maart 2014 om 14:19 door Ex-lid
Sinds enige tijd ben ik in het bezit van de minitablet Android 4.2.2 van Empire Electronix. Ik heb daar de laatste tijd een merkwaardig probleem mee. Als ik naar Postvak In ga via het e-mailpictogram op het scherm, dan krijg ik alle items in de linker kolom driemaal onder elkaar. Dat ziet er zo uit:

Postvak In
Postvak In
Postvak In

Dat geldt dus ook voor Concepten, Verzonden, Prullenbak en alle aangemaakte mappen. Vooralsnog heeft Empire Electronics niet voor een oplossing kunnen. Ik kan wel inloggen via www.hotmail.com. Maar daarmee is het probleem niet opgelost. Wie kan mij vertellen, waarom ik alle items driemaal onder elkaar te zien krijg en hoe ik dat kan oplossen.
2 reacties
Truus zegt:
zijn er al mailaccounts in de mailapp aangemaakt? Standaard app of kan je ook een andere mailapp installeren. De foute app verwijderen en opnieuw installeren als dat mogelijk is.
13 maart 2014 om 22:09.
avatar
Ex-lid zegt:
Ga ervan uit, dat ik een leek ben op het gebied van internet. Dus als je het hebt over mailaccounts in de mailapp, een andere mailapp installeren of de foute app verwijderen en opnieuw installeren, dan slaat de schrik mij om het hart (bij wijze van spreken dan). Misschien kun je uitleggen, wat ik moet doen.
Ik heb nog twee andere mailaccounts. Een ervan heeft hetzelfde probleem. De ander niet. Toen ik de Android pas had, was er niets aan de hand.
16 maart 2014 om 15:17.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club