Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
avatar
Empire Electronix M805
Geplaatst op 13 maart 2014 om 19:50 door Ex-lid
Ik heb een Empire Electronix M205 Tablet, Android 4.1.1, en probeer deze in werking te stellen. Maar zonder succes nog. Heb al wel de oplader gebruikt maar daar blijft het vooralsnog bij. De handleiding gedownload om het beter te kunnen lezen. Er zitten ook nog twee andere snoertjes bij maar kom er niet achter waar die te plaatsen, maar dat zal wel te maken hebben met niet durven. Ik heb iets geprobeerd met Wi-Fi, een wachtwoord ingevoerd waar om werd gevraagd maar dat hielp ook niet, hetzelfde met UPC. Ik heb zelf een Laptop, misschien dat je die twee ergens mee moet verbinden. Wie kan mij hiermee helpen zodat ik mijn Tablet kan gaan gebruiken.

met vriendelijke groet,

Anneke
4 reacties
Truus zegt:
De vraag is me niet helemaal duidelijk. U heeft al iets met wifi gedaan was dat op de tablet, dan heeft u deze dus wel werkend gekregen.
Heeft u de Nederlandse handleiding al doorgenomen?
13 maart 2014 om 22:00.
Marixius zegt:
Zo te lezen is er nog geen WiFi verbinding tot stand gekomen, alhoewel niet duidelijk is hoe dan de handleiding is gedownload (via de laptop?).
Via het instellingenmenu WiFi inschakelen en vervolgens de naam van het eigen WiFi-netwerk opzoeken. De naam van het WiFi netwerk (SSID) staat meestal onderop het router/modem met het daarbij behorende wachtwoord (WPA/PSK).
Ga anders eens met de tablet naar een inloopspreekuur bij een SeniorWeb leercentrum in de buurt en laat je daar een beetje wegwijs maken. Veel leercentra geven ook cursussen voor gebruik van tablets.
15 maart 2014 om 15:07.
DirkB zegt:
Nodig zal zijn een gmailadres en een wifi wachtwoord. Zo'n tablet staat los van andere apparaten.
16 maart 2014 om 21:07.
zeedahlia zegt:
Ik had ook een probleem met een Empire tablet. Ik ben prima geholpen door het bedrijf in Nederland te bellen. Te adviseren is ook om de handleiding te lezen.
23 maart 2014 om 13:16.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club