Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
Afsluiten smartphone
Geplaatst op 14 mei 2020 om 13:00 door jaimita

's-avonds zet ik mijn smartphone altijd uit met het knopje aan de zijkant maar 's-morgens zie ik altijd dat hij weer aanstaat. Ik heb een samsung .

7 reacties
HaWee zegt:

waarschijnlijk krijg je de vraag of je wilt uitzetten of slaapmode of niets en als je daar dan geen antwoord op geeft? Je moet echt antwoorden dat je hem echt helemaal uit wilt zetten anders doet hij het niet.

14 mei 2020 om 13:10.
jaimita zegt:

Als ik op het knopje druk krijg ik de vraag Uitschakelen ,opnieuw opstarten , alarmstand uit. Ik kies dan uitschakelen. Dat gebeurt ook maar 's-morgens is hij weer opgestart. Staat weer aan.

14 mei 2020 om 13:16.
DirkB zegt:

Als je 'uitschakelen' kiest, dan is hij echt helemaal uit. Hij hoort ook uit te blijven als hij aan de lader gaat.
Er kan natuurlijk altijd iets mis zijn met de smartphone maar je zult de eerste niet zijn die na het afsluiten toch per abuis het aanknopje weer heeft ingedrukt.
Uitzetten is overigens onnodig.

14 mei 2020 om 14:18.
jaimita zegt:

Als ik uitschakelen kies dan wacht ik een tijdje en zie dat het app ook uitgeschakeld is. Per ongeluk op het knopje drukken is niet mogelijk want als je hem in wil schakelen dan moet je echt stevig drukken en een tijdje vasthouden zelfs een paar keer proberen om hem aan te krijgen

14 mei 2020 om 17:41.
DirkB zegt:

Ik neem aan dat je met de vinger tikt op 'uitschakelen' als dat in het scherm staat. Daarna moet je een tweede keer op 'Uitschakelen' tikken. Doe je dat? Na die 2e keer zie je kort 'Samsung' in het scherm staan, trilt hij even en gaat hij echt uit.
Als je het niet goed doet, dan gaat na een paar seconden automatisch het scherm uit en blijft de smartphone in standby staan.

14 mei 2020 om 20:31.
jaimita zegt:

Ik doe het zoals jij beschrijft Hij trilt even en dan gaat hij uit. Heb hem vandaag overdag uitgeschakeld en zag dat hij een paar uur later weer aanstond. Vreemd.

15 mei 2020 om 00:00.
DirkB zegt:
Als een smartphone echt uit is geweest, dan vraagt hij bij aangaan om de code van de SIM kaart. Als dat niet gebeurt, dan was hij niet echt uit.
Ik kom het probleem niet tegen op internet, het is inderdaad vreemd.
Je kunt een soft reset proberen, eventueel de veilige modus, ze staan hier beschreven. Het kan geen kwaad.
Een harde reset staat ook beschreven maar dat raad ik af als het toestel verder in orde is.
Een andere mogelijkheid is contact opnemen met Samsung. Ik heb dat een keer gedaan, het werkt. De mogelijkheden staan op deze plek.
15 mei 2020 om 06:39.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club