Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
Mail op tablet geen juiste volgorde
Geplaatst op 9 juli 2020 om 16:13 door MaritaA

Bericht verplaatst

mail op tablet geen juiste volgorde
Geplaatst op 9 juli 2020 om 15:57 door Klaartje

Ik ben de weg een beetje kwijt v.w.b. Seniorweb. Ik hoop dan ook maar dat ik bij deze club goed zit i.v.m. mijn vraag over mijn tablet.
Mijn tablet een Samsung Android (?), daar heb ik een mailprogramma. Sinds kort staan al die mailtjes door elkaar wat datum betreft. Bij voorbeeld: als er vandaag een mail binnen komt, dan kan hij zomaar op de 8e plaats komen, dus niet als eerste of vandaag. Mailtjes van eind 2019 komen gedeeltelijk zowel boven als in het midden of onderaan te staan. M.a.w. niet goed op volgorden. Dat betekent dat ik erg moet zoeken of er wel mail is binnengekomen.
Wie weet raad? Ik ben niet meer zo slim op de PC of tablet. Graag dus wat eenvoudige uitleg.
Hartelijk dank voor hulp.

2 reacties
HaWee zegt:

Lastig om exact aan te geven wat er aan de hand is en hoe op te lossen maar misschien een tip:
In de meeste mailprogramma's kun je je mailtjes op verschillende manieren sorteren. Normaal is op datum maar vaak kun je op elke "kop" (de titel van de kolom, bv afzender, datum, berichtnaam , grootte etc ) klikken om daarop te sorteren.
Dus als de bovenste berichten van een afzender komen die begint met a (of b als er geen a is) cq omgekeerd met z of een andere letter aan het einde van het alfabet dan wordt er op alfabet gesorteerd, als de onderwerpen op alfabetisch staan dan is dat de sortering , als de berichten op grootte staan gesorteerd etc.
Als dit het geval is dan is het proberen om op datum te klikken (evt 2 keer als 1'keer oude berichten toont) om de juiste sortering te krijgen.

Als het hier niet meteen mee opgelost is dan graag extra info zoals welke mailapp en ect welk model Samsung tablet

9 juli 2020 om 16:35.
Marixius zegt:

Ik heb het vermoeden dat in de mail-app van Klaartje de ‘gespreksweergave’ aan staat. In dat geval worden alle mailtjes (zowel inkomend als uitgaand) die tot hetzelfde gespreksonderwerp behoren bij elkaar gezet. Aangezien een ‘gesprek’ of mailconversatie zich in de tijd over meerdere mailtjes, waarbij zich ook anderen in de conversatie mengen, kan uitstrekken kan je dus diverse datumsprongen tegenkomen. Als dat het geval is kan je bij de instellingen van de mail-app de gespreksweergave uitschakelen. Uitgaande mailtjes vind je dan weer in de map verzonden berichten en de mailtjes worden niet meer gegroepeerd.

9 juli 2020 om 18:37.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club