Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
Niet gemachtigd om email op te halen
Geplaatst op 29 juli 2020 om 19:10 door SirHuggles
Wie kan me helpen met het machtigen van Outlook.com om mijn email D........@gmail.com op te halen? Ik geloof dat ik de blauwe balk moet gebruiken, maar ik kan hem niet vinden met het icoontje van Instellingen! Ze zeggen selecteer Instellingen, dan Outlookinstellingen, dan E-mailsynchroniseren om mijn accounts te zien! Controleer de details van account wat niet werkt om probleem op te lossen, maar ????
Het lukt me nog niet voorlopig! Dank alvast, groet SirHuggles


(@ aangepast door beheerder Truus)
7 reacties
HaWee zegt:

ik ga zo dadelijk je verhaal goed lezen en kijken of ik een antwoord weet maar eerst:
HAAL ALLES VOOR @gmail.com weg , deze club is publiekelijk toegankelijk iedereen ter wereld inclusief zoekmachines van oplichters kunnen hier terecht dus zet nooit je email of ander adres of gegevens hier

29 juli 2020 om 20:14.
DirkB zegt:

Het bericht staat in de Androidclub. Betreft het een vraag over Outlook.com op een Android toestel? Ik heb toch maar in Windows 10 gekeken (met webbrowser Edge):
Het toevoegen van een gmailadres doe je aan de linkerkant onder de blauwe balk, bij de envelop met een plusje erin die je links van het Postvak IN kunt zien (zie het plaatje).
Het zou best kunnen dat je daarna toestemming moet geven om het mailadres vanuit Outlook.com te mogen benaderen. Daar komt dan wel een boodschap/verwijzing over.

29 juli 2020 om 20:36.
MarjoV zegt:

U hebt mij al privé gemaild en ik heb u verschillende keren geantwoord. Maar mijn mails komen onbestelbaar terug.
Het is mogelijk om via outlook.com uw gmail binnen te halen volgens de manier van Dirk Boom, maar dat is erg privacy onvriendelijk.
Beheerder MarjoV.

30 juli 2020 om 08:15.
DirkB zegt:

SeniorWeb meldt zonder waarschuwing dat het toevoegen via Outlook.com kan, zie deze link. Echter de beschrijving van het toevoegen klopt daar niet, het gaat nu zoals ik aangaf.

30 juli 2020 om 09:03.
SirHuggles zegt:

bedankt mensen voor jullie reakties ik ga er aan werken en ik kijk hoe ik er nu uit kom! Om Gmail zomaar eruit te doen is voor mij niet zo goed , omdat er veel op doe nog!Bedankt Marjo, ik heb inmiddels kontakt met je gehad! Groet Roeland

30 juli 2020 om 09:28.
DirkB zegt:

Klopt, gmail gewoon houden, alles kun je naast elkaar gebruiken.

30 juli 2020 om 10:42.
SirHuggles zegt:

dank Dirk, ik ga even verder uitzoeken! Groetend Roeland

30 juli 2020 om 18:46.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club