Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
BlueTooth-meldingen ontvangen in vliegtuigstand
Geplaatst op 16 januari 2021 om 16:05 door Dijon

Ten behoeve van mijn diabetescontrole maak ik gebruik van het FreeStyleLibre-systeem. De nieuwste versie van de sensoren bieden ook de mogelijkheid om op een smartphone een BlueTooth-alarm door te krijgen als de boven- of onderwaarde wordt over- dan wel wordt onderschreden. Dat kan dus ook 's nachts gebeuren, echter ik wil voorkomen dat er dan ook telefoontjes doorkomen. Is het mogelijk om in de vliegtuigmodes toch die alarmen te ontvangen? En zo ja, is dat afhankelijk van type én merk van de telefoon?
Bij voorbaat dank voor de reactie(s).

3 reacties
Groetend zegt:
Ik denk dan aan de niet-storen functie, SeniorWeb beschrijft het op deze plek.

In bijgevoegd plaatje (Android 11) kun je zien wat je kunt instellen (niet storen staat daar uit), bijv. de tijdsperiode (bij planning) en welke apps aan mogen blijven.

Wat voor smartphone wordt er gebruikt?

16 januari 2021 om 16:13.
Dijon zegt:

Beste Dirk,
Dank voor je reactie en opsomming van mogelijkheden. Ik heb momenteel een "op leeftijd zijnde " Samsung Galaxy S4. Deze moet ik gaan vervangen omdat het niet de mogelijkheden heeft die de nieuwe sensoren behoeven. Maar je suggesties zijn een goede hulp bij het zoeken naar een nieuw toestel. Nogmaals dank.
Vriendelijke groet,
Dijon van Pruijssen.

18 januari 2021 om 20:17.
Groetend zegt:

De S4 zal het nog wel doen maar is inderdaad gedateerd. Bij Samsung is het nieuwste high end toestel de S21 die deze maand uitkomt, anders voorganger S20 (ik heb die). En het kan goedkoper met bijv. de A42 (5G), A51, A71.

18 januari 2021 om 22:52.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club