Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
probleem met nokia 4.2
Geplaatst op 1 december 2021 om 12:57 door AnneM

Goede middag, Vanmorgen kreeg ik een telefoonmelding,maar ik kon deze melding niet beantwoorden en ook niet weigeren, er stond "Prive nummer". en "swipe omhoog om te antwoorden en "swipe omlaag""om te weigeren". Maar er gebeurt niets.Ik krijg dat scherm niet verwijderd. Iedere keer als ik de telefoon open komt dat bericht.Wat moet ik hieraan doen? Kan iemand mij helpen? Met vriendelijke groet, AnneM/

3 reacties
DirkB zegt:
'Privé nummer' betekent dat er iemand belt waarvan het nummer niet wordt getoond, dat kan in orde zijn maar zeker is het niet.
'Swipen' betekent je met de vinger op het scherm omhoog veegt of omlaag en daarmee de telefoon opneemt of het gesprek juist niet opneemt. Dit is even 'de slag te pakken krijgen'.
Evengoed: het lijkt erop dat de Nokia vastloopt. In dat geval: zet hem even helemaal uit (de uit-/aanknop langer vasthouden). Daarna weer aanzetten, dan zou het in orde moeten zijn.
Er kan meer aan de hand zijn maar ik verwacht dat dit het wel oplost.
1 december 2021 om 14:18.
AnneM zegt:

Hallo Dirk, Bedankt voor de goede raad. Ik heb de telefoon uitgeschakeld en daarna weer ingeschakeld en het vervelende bericht is verdwenen. Jullie vrijwilligers van Senior web hebben me al meermalen uit de brand geholpen. Ik ben blij met mijn lidmaatschap, heb er veel van geleerd. Groet, AnneM.

1 december 2021 om 14:33.
DirkB zegt:

Graag gedaan Anne en succes!

1 december 2021 om 15:54.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club