Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
geluidsprobleem met Samsung thablet S 7+
Geplaatst op 30 mei 2022 om 18:30 door WaalBosch

Wanneer ik duo contact heb met mijn dochter dan versta ik haar wel maar zij mij dus niet en dit probleem doet zich al maanden voor. Heb alle instellingen nagelopen en thablet opnieuw opgestart maar het probleem blijft zich voordoen. Heb ook contact gezocht bij Samsung service maar die zijn ondanks dat ze je terwille zijn niet te verstaan. Hoe los ik dit probleem op??
Mvgr. van den Bosch

4 reacties
DirkB zegt:

Er zijn nog veel mogelijkheden over waarom het misgaat.
Er staan er wat genoemd bij Google Duo Support.
Staat de microfoon in Duo aan als dit actief is? Heeft Duo toestemming om de microfoon te gebruiken? Is de cache van de app wel eens geleegd?
Om te bepalen of het aan Duo ligt: werkt de microfoon wel via bijv. Skype of een andere app waarmee videobellen mogelijk is? (Bijv. Messenger)

30 mei 2022 om 18:53.
WaalBosch zegt:

Dag Dirk, Het probleem is als volgt vorig jaar juli heb een thablet gekocht met het zelfde euvel en na 7 maanden heb ik van Amazon een nieuwe gehad maar deze heeft weer het zelfde mankement dat het microfoontje kennelijk niet goed werkt. Op mijn Samsung S10 tel. werkt wel alles goed dus kan het niet aan Google leggen volgens mij. Met Samsung contact maken is ook geen optie want de service is pet want dan moet ik voor de zoveelste keer mijn thablet leeg maken voor dat ik hem kan aanbieden voor onderhoud en telefonisch is een ramp daar jagen ze iedereen de boom in met hun nederlands. Het is jammer maar ik had beter een Ipadt kunnen kopen.

31 mei 2022 om 07:56.
DirkB zegt:

Normaliter doet een tablet wat hij moet doen, daar is Samsung niet slechter in dan Apple. Over de tablet S7+ lees ik geen opvallend negatieve verhalen, het is een mooi apparaat.
Misschien wil iemand even meekijken naar wat er aan de hand is, of bijv. bellen met de helpdesk. Mijn eigen ervaringen daarmee zijn goed.
Hulp aan huis van SeniorWeb is misschien een optie.

31 mei 2022 om 09:56.
WaalBosch zegt:

Ja het apparaat werk inderdaad naar behoren alleen het microfoontje laat het afweten. Ik gebruik ook de oortjes van Samsung en JBL koptel. en die werken ook prima. Ja,hulp aan huis zou ook nog een optie zijn dus ga ik dat maar proberen. bedankt voor je hulp Dirk ik laat het nog weten als er een oplossing is.

31 mei 2022 om 11:15.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club