Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
ingekomen emailberichten verdwijnen
Geplaatst op 27 mei 2014 om 11:16 door Skyphof
Ik heb een Empire 4.2 met Android en heb de app. Email geïnstalleerd (dus niet Gmail).Ik krijg de inkomende emails wel binnen, maar als ik daarna afsluit dan verdwijnen ze. Ik heb bij de accountinstellingen ingevuld: Email verwijderen van server Nooit. Het lijkt dat hij dit woord niet begrijpt want ze verdwijnen als sneeuw voor de zon.
Wie weet raad?
4 reacties
Truus zegt:
staat de mail met imap of pop ingesteld? Lees even dit artikel wellicht zit daar de oplossing
27 mei 2014 om 11:43.
Skyphof zegt:
Hartelijk dank Truus. Mijn e-mail heeft een pop3-server, pop3.planet.nl. Ik heb ingesteld E-mail verwijderen Nooit . bij de Instellingen Sychroniseren UIT.
Volgens mij had de collega in het door jou vermelde artikel hetzelfde probleem en die lijkt er niet uitgekomen te zijn.
Dus is het probleem nog niet opgelost, helaas.
Henk
28 mei 2014 om 14:23.
Marixius zegt:
Kijk eens in de mail app bij de instellingen van je Planet-account en vervolgens bij de Synchronisatie instellingen. Mogelijk staat die op één dag. Dat betekent dat mailtjes die ouder zijn dan één dag niet meer worden weergegeven. Er zijn ook mail apps waarbij je kunt instellen dat reeds gelezen mailtjes moeten worden verborgen. Ook dit kan bij jou het geval zijn.
28 mei 2014 om 19:11.
Skyphof zegt:
Dag Marixius,
Je hebt me de goede weg opgestuurd. Wat blijkt namelijk. De ingekomen berichten op de tablet bij de e-mail app, werken als een Webmail en worden dus kennelijk niet opgeslagen op de tablet.
Op een andere computer had ik geen V voor "Een kopie van de berichten op de server achterlaten. Dat blijkt de boosdoener De mails van de tablet verdwijnen als ik de mails op de andere computer open. Als ik de V er wel voorzet bij de laptop, verdwijnen ze niet meer op de tablet.
Het probleem is dus opgelost. Bedankt.
Henk
31 mei 2014 om 12:35.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club