Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
Twitter op mijn tablet met een KPN-account.
Geplaatst op 12 juni 2014 om 21:53 door Skyphof
Ik heb Empire Android versie 4.2.2.
Ik heb een Twitter-account op mijn Windows 7 computer die ik ook kan openen op elke Windows 8 computer. Gaat vlekkeloos.
Nu wilde ik die ook openen op mijn tablet, maar die vraagt steeds naar een Windows account. Ik twitter echter met een KPN-mail account. Nu kan ik natuurlijk op de app een nieuwe openen maar dat is niet de bedoeling. Ik wil de bestaande daar ook kunnen openen.
Klopt het da dat niet kan ?
Bedankt alvast.
Henk
2 reacties
Truus zegt:
Twitter je vanuit de browser op het tablet. Of wil je een app installeren? Voor het installeren van de app zal gevraagd worden om je email en ww. voor de playstore. Je kan meerdere twitteraccounts in een app gebruiken, ga daarvoor naar de instellingen van je tablet en selecteer daar de twitterapp.


NB gebruik niet de twitterapp Tweetdeck, daar zijn momenteel problemen mee ( lek)
12 juni 2014 om 22:40.
Marixius zegt:
Heb je bij de in gebruikname van je Windows 8 machine bij de aanmaak van je Microsoft Account gebruik gemaakt van je KPN-mail account? Zo ja, dan is dit e-mailadres de gevraagde Windows Account.
Let op: ook al is het e-mailadres identiek, de wachtwoorden kunnen verschillen omdat het verschillende accounts betreft. Persoonlijk vind ik het onverstandig om het e-mailadres van een Internet Access Provider te gebruiken voor allerlei niet provider gerelateerde diensten.
Stap je over naar een andere provider, dan wordt het herstellen van een vergeten wachtwoord aanzienlijk bemoeilijkt zo niet onmogelijk.
Dus gebruik nooit je provider e-mailadres (KPN, Ziggo, UPC, Tele2, Planet, XS4ALL etc) voor het aanmaken van een Apple ID, Google Account, Microsoft account, Facebook Account, Twitter Account etc.
13 juni 2014 om 13:09.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club