Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
App navigator op Samsung Galaxy tab 3
Geplaatst op 9 augustus 2014 om 16:15 door johmo

Hallo,

Op mijn tablet heb ik sinds kort de app Navigator geïnstalleerd. Je kunt hiermee gratis navigeren, net zoals met de Tomtom maar deze laatste is absoluut niet gratis.. Mijn vraag is nu of deze navigator goed de weg wijst en vergelijkbaar is met andere betaalde navigatiesystemen. Hebben jullie ervaring met deze app?

Groeten van Jomo

5 reacties
Truus zegt:

 

Er zijn meerdere Apps die navigator heten. Ik weet niet welke u gebruikt. Bedenk wel dat er ook Apps zijn die een actieve internetverbinding nodig hebben.
Navigatie apps

Bron Paradigit:
Om te kunnen navigeren, heeft u GPS (Global Positioning System) nodig. Het gros van de tablets heeft hiervoor een sensor, maar niet allemaal. Als u uw tablet wilt gebruiken als navigatiesysteem, is dat een punt waar u bij aanschaf goed op moet letten. Daarnaast is een tablet met de mogelijkheid om een SIM-kaart te plaatsen over het algemeen ook net iets nauwkeuriger, met name in gebieden waar weinig of geen WiFi-netwerken zijn. Tablets gebruiken namelijk WiFi-netwerken en 3G/4G-zendmasten als steuntje in de rug om zo snel en zo accuraat mogelijk de locatie te bepalen. U heeft overigens geen internetverbinding nodig om GPS te kunnen gebruiken. Het gaat echt alleen om het gebruik van de masten als hulp bij het lokaliseren.

9 augustus 2014 om 19:20.
johmo zegt:

Bedankt voor de uitgebreide informatie. De app die ik gedownload heb komt uit Google play en heet Map factor: GPS Navigation. Aangezien de samsung galaxy over een gps ontvanger beschikt heb ik geen wifi nodig om deze app te gebruiken. Ik ben heel nieuwsgierig naar gebruikerservaringen met deze app.

groeten van jomo

10 augustus 2014 om 13:10.
jack.f zegt:

Met mijn smartphone Samsung Nexus navigeer  ik met succes via Google  maps 

11 augustus 2014 om 08:23.
henkverbong zegt:

Ik werk al geruime tijd met Navfree en ben hier zeer tevreden mee.

De app hiervan is gratis op te halen via de appstore.

14 augustus 2014 om 15:10.
J F K zegt:

op mijn Samsung Tab4 en Samsung Galaxy S4 gebruik ik met grote tevredenheid, ook offline, de welbekende Route 66 Navigator.

14 augustus 2014 om 16:59.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club