Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
avatar
Ruimte email app
Geplaatst op 30 augustus 2014 om 11:30 door Ex-lid

Ik heb een iPad 4 en via de daarop staande email app haal ik mijn Ziggo mail binnen. Er staat op dit moment 1 mail in die ik net gelezen heb, niets in de rest can de mapoen of de prullenbak. Ik heb de mail zo ingesteld dat  alle mails die ik er lees en verwijder, na 1 dag echt verwijderd worden. Toch geeft deze app bij Instellingen aan 1,4 Gb in gebruik te hebben. Hie kan dit? En hoe kan ik dit oplossen?

6 reacties
MaritaA zegt:

Zet de iPad eens helemaal uit en start dan weer op.

Kijk dan eens of het nog steeds zoveel is.

30 augustus 2014 om 23:37.
avatar
Ex-lid zegt:

De iPad helemaal uit/aan zetten verandert er niets aan, dat doe ik regelmatig. Op allerlei fora lees ik dat een oplossing is om af en toe bij de Instellingen compleet de mailinstelling voor Ziggo te verwijderen en daarna opnieuw in te voeren. Dát helpt inderdaad, dan is de ruimte van ruim 1 Gb terug naar minder dan 100 Mb. Maar het is elke keer nogal een gedoe om te verwijderen en opnieuw in te stellen. iTunes is ook niet de oplossing, ook dan blijft de ingenomen ruimte dezelfde grootte houden. Ik hoop dat iemand een eenvoudigere oplossing heeft dan het verwijderen en opnieuw instellen van de mail.

31 augustus 2014 om 08:26.
DirkB zegt:

kunnen het de verzonden mails zijn?

31 augustus 2014 om 08:57.
avatar
Ex-lid zegt:

Alle mail mappen zijn leeg Dirk. Iets blijft ergens in de cache zitten en ik zie nergens waar ik deze mail cache kan verwijderen

31 augustus 2014 om 11:58.
MaritaA zegt:

Geestje, het lijkt mij wel zinvol om in de toekomst- bij het plaatsen van een bericht- óók te vermelden, wat jezelf al hebt gedaan.

31 augustus 2014 om 18:49.
avatar
Ex-lid zegt:

Dat staat er Marita en iets minder betweterig van jouw kant zou prettig zijn. Verwijder mijn vraag maar, ik wil hier geen lid meer van zijn als ik dit soort antwoord krijg.

31 augustus 2014 om 23:02.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club